Két nappal ezelőtt buliztunk, kicsit többet ittunk a kelleténél, és van egy olyan tag, akivel szoktam szórakozni. De jóval idősebb mint én. Elmentem vele a házába, és ott együtt voltunk. Nem tudom hogy szűz maradtam-e. Utána vettem észre hogy kicsit elvéreztem. Vajon megtörtént? Nem lehetséges az hogy csak megsérült a szűzhártyám? 15 éves vagyok, és tanácstalan, nem akartam hogy ez legyen. Tegnap ismét együtt voltunk, és picit megint elvéreztem, de nem volt teljesen behatolás... Vajon szűz vagyok?
ha megdugtak, akkor nem vagy szűz, ilyen egyszerű.
2010. jan. 1. 20:07
2/11 anonim válasza:
Nem értem...2x voltál vele, és nem akartad hogy ez legyen..?? Mi van??Amúgy onnantól nem vagy szűz, amikor is behatol a férfi a hüvelyedbe.
15 évesen meg nem ezen kéne izélned...kicsit fiatalka vagy,nem?
2010. jan. 1. 20:09
3/11 anonim válasza:
"... nem akartam hogy ez legyen..." - de azért lelkesen megismételted (immáron józanon!).
mi lett volna, ha akarod, hogy "ez" legyen?
egyébként - ahogy az egyik válaszoló már megírta, - megdugtak, nem vagy már szűz.
2010. jan. 1. 20:10
4/11 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva: Nem vagy már szűz, mert ment beléd egy pénisz. Fiatalka??? Szilveszterkor az ott lévő 15 évesek mind sz*pni akartak,mindegy kit csak legyen alapon...kezdem kicsit maradinak érezni magam igy 19 évesen hogy monogám kapcsolatba élek 2 éve...
2010. jan. 1. 20:13
5/11 A kérdező kommentje:
szeretek szórakozni, bulizni a fiúval, de nem akartam lefeküdni, ennyi...de ha már megtörtént, mind1. ez van... csak fura erre gondolni, hogy nem vagyok már szűz...
2010. jan. 1. 20:17
6/11 anonim válasza:
hát én is furcsán éreztem volna magam 15 éves ribancként:)
2010. jan. 1. 20:24
7/11 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok és 2 éve élek monogán kapcsolatban a barátommal...
Biztos,hogy nem maradtál szűz,hiszen azért véreztél,mert elszakadt a szűzhártyád.
Nem vagyok az egyéjszakás kalandok támogatója. Szereted te ezt a pasit? Miért fekszel le vele újra? Nem veszed észre,hogy ez nem szerelem?
2010. jan. 1. 20:37
8/11 anonim válasza:
15 évesen mutogatod a csúnyádat fiúknak???? szégyejjed el magad! menj és gyónj meg!!!!
2010. jan. 1. 21:33
9/11 anonim válasza:
Nem vagy szűz, de talán egy hozzád közel álló személlyel ( értsd: a barátoddal) kellett volna elveszteni a szüzességed. Szánalom.
2010. jan. 1. 21:42
10/11 anonim válasza:
már bocsi, de ha nem akartad hogy megtörténjen, hogyhogy megtörtént? és 2 szer? xD én se tennék meg olyat amit NEM akarok:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!