Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves szűz fiú vagyok miről maradtam le idáig?
Kedves Kérdező!
Nem minden nőnek a macho típusú férfi tetszik. Nekem ingább a " csúnyácska" férfiak a zsánerem!
És nem maradtál le semmiről, legfeljebb egy kis tini " bénázásról".
Ne görcsölj rajta, majd összejön a dolog. Biztosan észre fog venni téged egy helyes lány, akinek nem a külső a lényeg, hanem felfedezi benned az embert és hálás lesz hogy másnak még nem adtad oda magat!
Kitartás és nyugalom a sex megvár!
A fenét kell a nőknek a normális pasi...
Minden nő macho-t akar csak valaki beéri a rosszabbal, mert nem jut mindegyiknek egy macho...
10:18
Túl negatív vagy. Nekem se macsó párom van, és imádom. :)
Sőt, van olyan lány ismerősöm, aki tök szép, minden pasinak ő kell (Már ez is hülyén hangzik, mi? Nem kell minden pasinak se ugyanaz.) és olyan kis furi barátja van. (bocs, ha valakibe tapostam, csak érzékeltetni akarom)
Fel a fejjel, interneten kezdj el ismerkedni, én is ott jöttem össze párommal! :) (persze, ha szeretnél valakit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!