Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismernél egy jóképű 20 éves fiút aki azt mondja hogy még szűz akkor elhinnéd neki?
Szóba hoznád hogy mióta nincs barátnője, mennyi volt eddig és erre azt mondaná hogy még nem is volt barátnője. Tovább vinnéd a dolgot és odáig jutnál el hogy megtudod hogy szűz.
Elhinnéd neki? azt hinnéd hogy hülyéskedik vagy hogy ezzel akar kábítani?
Elhinném, én mindjárt 21 leszek és még szűz, pedig sokan nem hinnék rólam szerintem, nem tartom magam rondának.
20/L
Mi oka lenne hazudni?
Barátom is 21 volt mikor megismertem és szűz volt még.
Csodálkoztam is, mert nagyon jól néz ki. :)
20 évesen én is szűz voltam.
Elárulom: A legtöbb 20 éves srác szűz.
Én 20 vagyok és szűz. Miért tagadnám le? Semmi kivetnivalót nem látok benne. Akinek nem tetszik, így járt.
Manapság nem túl menő azt mondani, hogy szűz vagy még. Ergó ha hazudik, akkor van más takargatnivalója is, vagy szégyelli, hogy szűz. De alapvetően szerintem az ilyen kijelentések többsége igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!