Ciki ha egy 21 éves jóképű fiú még szűz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 19:32
3/16 anonim válasza:
Még akkor sem ciki,ha 10 év múlva is az lesz.Csak ez ma nem divat.
27/F
5/16 anonim válasza:
inkább dícsérendő... ne is merüljön fel benned ez a nem ciki-e kérdés
6/16 anonim válasza:
Nem, sőt tök jó lesz az elsőnek (ha úgy gondolkodik, mint én), hogy az a JÓKÉPŰ srác csak az övé, és mégcsak nem is terhes...
8/16 anonim válasza:
Á én tavaly feküdtem le elöször egy lánnyal és akkor voltam 25 éves :). Előtte is próbáltam, de valahogy nem jöttem sose össze úgy senkivel, hogy ez a pillanat eljöjjön illetve nem jutottam el odáig. Úgyhogy 25 évig kellett rá várnom...pedig én is egy magas jóképű fickó vagyok. Igaz lehet nem voltam eléggé bátor és nyomulós...franc tudja...
9/16 anonim válasza:
Nem ciki a, biztos epekedve néznek utánad a csajok, csak hát hátul nincsen szemed, hogy észrevedd.
10/16 anonim válasza:
nem ciki :)
miért vagy még szűz? nem akartál eddig lefeküdni senkivel vagy nem jött össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!