Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ciki, ha egy 17,5 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki, ha egy 17,5 éves szűz srácot a barátai próbálják meg becsajoztatni? :D

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 01:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon ciki.
2011. júl. 12. 01:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
az az igazán ciki, hogy a barátai is 80 % ban szüzek csak tagadják :D
2011. júl. 12. 02:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ciki, hanem szánalmas. Nem értem miért kell beleavatkozni más ember magánéletébe. Az ilyen állítólagos barátok tényleg hasonló gondokkal küszködnek, csak el akarták terelni magukról a figyelmet. És az ilyenek szokták szerencsétlent szopatni, hogy milyen ciki, hogy még szűz, ahelyett, hogy esetleg ellátnák hasznos tanácsokkal.
2011. júl. 12. 04:21
 4/6 Cyklon ***** válasza:
100%

Egy hétvégi buli,nagy mennyiségű alkohol kúra fejnek és a testnek,a sok 12-13 éves kis leány már fekszik a mai világban, nem értem hol a itt a gond kedves kérdező... Menj végig egy parkban,ahol nem messze szórakozó hely van és láss csodát, hát igen, ez a mai fiatalság :D

De ahogy írta másik kommentelő,nem csak a srác,de a haverjai is szüzek... :D

2011. júl. 12. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Éppen, hogy valószínűleg nem szüzek a haverjai, és igen: gáz, de természetes. Mikor 17 évesek voltunk, cimborámnak jött össze előbb a szex, na innentől az töltötte ki minden percét, hogy nekem is összejöjjön. Minden létező lehetőséget megragadott, hogy a nyakamba sózza az első adódó numerát. Ez ilyen srácos bandaszellem, nincs benne rosszindulat amúgy, én sem tudtam haragudni a haveromra, mert abszolút jót akart, csak nekem meg k*rva égő volt, hogy minden erőforrást megmozgat, és én ennek ellenére nem láttam még puncit közelről.

Olyan dolog ez, hogy tegyük fel van egy haverod, aki baromi tériszonyos, és a társaság meg kitalálja, akkor most ők ezt biza' meg oldják, mert csak meg kell neki mutatni, hogy nem kell ettől félni, és felrángatják egy kilátóba. Pontosan erről van itt szó, van egy cimborájuk, aki szerintük béna becsajozni, hát majd megoldják helyette. Természetesen ezek mindig visszafelé sülnek el, ezért csak 15-18 éves korban menő ez.

2011. júl. 12. 09:25
 6/6 Cieran válasza:
Igen ciki. Az, hogy szűz, vagy miért szűz mindenkinek a magán ügye. Az úgymond "jóakarók" meg menjenek a p.csába!
2014. dec. 2. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!