Elmagyaráznátok mi, merre? Lenne pár kérdésem.
Háát..hol is kezdjem..15 éves vagyok(:
és hát foglalkoztat a szex..mint gondolom minden tinit.
Köszönöm,de nem kérek felvilágosítást arról,hogy fiatal vagyok..várjak még 2-3 évet,mert úgyis mindenki maga dönti ezt el.Másrészt pedig..nem szeretném alkalmazni egy darabig.(:
Szóval..lenne pár kérdésem,amik foglalkoztatnak,de sosem kapok rájuk választ.=(
Ha óvszerrel történik a szeretkezés,akkor a fiú elmegy az óvszerben?
Ha igen,akkor ugye másikat kell használni a következő aktus előtt?
Ma beszélgettem egy fiúval,aki azt mondta nem értem miért fosnak ennyire a mai csajok..a szüzességük elvesztéséért..mindig rinyálnak
mire mondtam neki,hogy te is rinyálnál szerintem,ha valaki a megvoltáldoblak.. dolgot alkalmazná..
A fiú akivel össze szeretnénk jönni,nagyon jól néz ki és kedves,elmondása szerint a szexel várni kell..nem egyik napról a másikra.
Ezt értékelem benne.(:
Rengeteg barátom volt már és mind ,csak AZT akarta..szóval meglepett a dolog.
Örültem is meg nem is..arra gondoltam mivel ő ilyen visszafogott ,ezért később kerül sor szexre is..ami persze nem baj..sőt..csak ha már nagyon nagyon szeretném..akkor nem tudom belemenne-e
persze nem az első 2-3 hónapban.(:
Ami ugye még foglalkoztat..hogy ő ugye csak 18 éves..ezért itt is aludna,de anyáék szerintem kizárt dolognak tartanák ,hogy velem aludjon,amiért nem értem meg őket,hogy ilyen idősen már ők is aludtak együtt..akkor mi a baj?
Ti megengednétek a lányotoknak az ilyesmit??
Előre is köszi(:
Vivi.15/L
Sziia :D
Azt én is furcsának találom, hogy sok 15 éves lány 18 éves fiúval kezd. Na már mást te ismered a barátodat és nem mi. Ha te bízol benne és tudod, hogy megért akkor jó.
Én is 15 éves vagyok,és a barátom is.. Most leszünk egy évesek :D Mind ketten szüzek vagyunk és nem tervezzük még, hogy elveszítsük. De a barátom már aludt nálunk (anyukámmal nagyon jó a viszonyom és maximálisan megbízunk egymásban mindent tud rólam és mindent elmondok neki és már sokat beszélgetett a barátommal is).
Szóval ez sok mindentől függ, ha nekem lenne egy lányom persze én is ragaszkodnék ahhoz, hogy megismerjem a srácot, és hogy legalább 3-4 hónapja együtt legyenek, és csak úgy aludhatna nálunk ha én otthon lennék.
Remélem segítettem :)
miert ne kezdhetnenek a 15 evesek 18 evesekkel??? 3 ev.. nem olyan nagy korkulonbseg.... es inkabb szexeljen egy 18 eves tapasztalt pasival, aki odafigyel ra... mint egy korabelivel akinek ez az egesz meg uj es csak a maga elvezetet nezi.. nem a lanyet, es ez altal egy eletre csalodast okoz neki...
17/L
az előttem szólónak írom:
3 év ebben a korban szerintem igenis sok, és a 18 éves pasi előbb fogja otthagyni, mint a korabeli akivel együtt veszítik el a szüzességüket. és ezt nem a kisujjamból szop*am ki.
egyébként..nemhinném hogy hamarabb hagyna el..mivel a korombeli fiúk csak a szexre mennek..(:
bár nem tudni ezt így előre senkiről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!