Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tartós kapcsolat mikéntjét elmagyaráznátok?
Figyelt kérdés
Haverom tartós, hosszútávú kapcsolatra vágyik. Ez a téma jött szóba, de azt mondta inkább hagyjuk úgy sem értem meg őt. Nos valahol igaza van, mert én nem tervezek barátnőt egy ideig se hosszú, se rövid távra és még nem is volt. Szerintem azért vágyik tartós kapcsolatra,(tehát nem csak szex kell neki)hogy vkinek megtudjon nyílni, akivel megbeszélheti minden problémáját és akihez feltétel nélkül odabújhat, aki szereti és még egyebek. Na én ezekre az egyéb dolgokra lennék kíváncsi, hogy megértsem, vagy megtudjam miért kell neki tartós kapcsolat, és miért van annyira letörve most, hogy ez nem sikerül neki, hanem a csajjal huzavona játék megy.2011. máj. 15. 00:06
1/10 anonim válasza:
talán ez a normális drága barátom..ezen mit nem értesz?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem normális, hanem, hogy srác azt mondta úgy sem érteném, mert még nem éltem át ilyen helyzetet, nem tudom mit érez. Gondoltam, aki már volt ilyen helyzetben, vagy van hasonló tapasztalta az felvilágosíthatna. Gondolom el lehet magyarázni, mert az amit értek, nem biztos hogy helyes ill. nem biztos, hogy átlátom a teljese dolgot.
2011. máj. 15. 00:27
3/10 anonim válasza:
igen ehhez sem kell nagy IQ szám..ha valamit nem éltél még át akkor nem is tudhatod milyen. Azt írtad,hogy nem akarsz barátnő jó darabig,,ezért mondta,hogy úgysem értenéd.
4/10 Girlnextdor válasza:
tartos kapcsolatra azert vagyik az ember mert:
*biztonsagot akar
*szeretetre vagyik
*megertesre vagyik
*olyan embert akar maga melle aki ki all melette a rosz idokben is
*bensoseges kapcsolatot akar
*konstans jo sexualis eletet szeretne
*erzi a mindenkori tars hianyat:)
kb ilyen egyszeru, meg amugyis ez benne van a legtobb emberben
5/10 A kérdező kommentje:
Tudom, nem ezt akarom megvitatni, hogy miért mondta, hogy nem értem, hanem azt hogy miért fontos annyira neki a hosszú tartós kapcsolat.
2011. máj. 15. 00:35
6/10 A kérdező kommentje:
tartos kapcsolatra azert vagyik az ember mert:
*biztonsagot akar
*szeretetre vagyik
*megertesre vagyik
*olyan embert akar maga melle aki ki all melette a rosz idokben is
*bensoseges kapcsolatot akar
*konstans jo sexualis eletet szeretne
*erzi a mindenkori tars hianyat:)
ezeket én is megértem, csak úgy gondoltam, van vmi mélyebb dolog az egészben.
2011. máj. 15. 00:37
7/10 anonim válasza:
szerintem hiába írja le bárki is miért jó meg kell tapasztalni. lehet,hogy ezek a szavak(amiket fenn leírt valaki) számodra nem bírnak jelentőséggel. de amúgy igen ezek miatt akar kapcsot.
8/10 A kérdező kommentje:
aA én életemben eddig nem volt fontos egy barátnő, de ez nem zárja ki azt, hogy megértsem a dolgot, max. emocionálisan nem tudom olyan mélyen átélni, mint aki már volt ilyen helyzetbenm
2011. máj. 15. 00:44
9/10 anonim válasza:
De látod, hogy nem érted? Csak elképzelésed lehet róla, nem értheted. Székely...
10/10 Girlnextdor válasza:
kedves kerdezo ez nagyon egyszeru van akinek ad egy plusz hajtoerot ha tartos kapcsolatban el. Es igazuk van az elottem szoloknak amig nem voltal ilyen helyzetben teljesen nem fogod tudni megerteni de kedves, hogy torekszel mert latszik, hogy torodsz az ismerosoddel es fontosak neked a korulotted levok erzesei es problemai:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!