Elmagyaráznátok mi, merre? Lenne pár kérdésem.
Háát..hol is kezdjem..15 éves vagyok(:
és hát foglalkoztat a szex..mint gondolom minden tinit.
Köszönöm,de nem kérek felvilágosítást arról,hogy fiatal vagyok..várjak még 2-3 évet,mert úgyis mindenki maga dönti ezt el.Másrészt pedig..nem szeretném alkalmazni egy darabig.(:
Szóval..lenne pár kérdésem,amik foglalkoztatnak,de sosem kapok rájuk választ.=(
Ha óvszerrel történik a szeretkezés,akkor a fiú elmegy az óvszerben?
Ha igen,akkor ugye másikat kell használni a következő aktus előtt?
Ma beszélgettem egy fiúval,aki azt mondta nem értem miért fosnak ennyire a mai csajok..a szüzességük elvesztéséért..mindig rinyálnak
mire mondtam neki,hogy te is rinyálnál szerintem,ha valaki a megvoltáldoblak.. dolgot alkalmazná..
A fiú akivel össze szeretnénk jönni,nagyon jól néz ki és kedves,elmondása szerint a szexel várni kell..nem egyik napról a másikra.
Ezt értékelem benne.(:
Rengeteg barátom volt már és mind ,csak AZT akarta..szóval meglepett a dolog.
Örültem is meg nem is..arra gondoltam mivel ő ilyen visszafogott ,ezért később kerül sor szexre is..ami persze nem baj..sőt..csak ha már nagyon nagyon szeretném..akkor nem tudom belemenne-e
persze nem az első 2-3 hónapban.(:
Ami ugye még foglalkoztat..hogy ő ugye csak 18 éves..ezért itt is aludna,de anyáék szerintem kizárt dolognak tartanák ,hogy velem aludjon,amiért nem értem meg őket,hogy ilyen idősen már ők is aludtak együtt..akkor mi a baj?
Ti megengednétek a lányotoknak az ilyesmit??
Előre is köszi(:
Vivi.15/L
hátigen.(:
én szűz vagyok,ő már nem ,de nem görcsölök emiatt:)
Kedves 21:28-as én azzal nem értenék egyet hogy azt csinál egy 18 éves fiu egy 15 éve lánnyal amit akar. Szerintem ehhez 2 ember kell és egy 15 éves lány jobb esetben van olyan intelligens,hogy el tudja dönteni mit akar.
Ennyi a hozzáfűznivalóm.
21:50
És mi van,ha nem kéri a beleegyezését? Nem hinném,hogy egy 15 éves lány ellen tudna állni egy 18 éves srácnak. Maximum sikonyál,és akkor a szülei berongyolnak a szobába,és kibelezik a csávót. És? Ettől még a lányban benne marad a trauma,ami akár az egész életére rányomhatja a bélyeget.
szerintem kizárt,az hogy erőszak legyen..:(
de sajnos már senkinél sem tudni az ilyet..=(
de hiszem,hogy nemet tudnék mondani.
Félre értés ne essék, jó dolog az, hogy ezzel kapcsolatban neked kérdéseid vannak de... Ha még ott tartasz szexuálisan, hogy több barátod volt és most van egy komolyabb (legalábbis a fiú komolyabbnak tűnik) de ennek ellenére ennyire "felkészületlen" vagy ráadásul csak 15 akkor én a szüleid helyében semmi pénzért nem engedném meg, hogy ott aludjon, max külön szobában :)
Akárhogy is nézzük, akármi is van manapság körülöttük szerintem 15 az...enyhén szólva is korai, ahogy előttem írta valaki 17-18 évesen én már azt mondanám, hogy egyszer eljön ez az idő is, de előtte ha engedélyt kérne a lányom (ha lenne) nem kapna.
Megmondaná valaki mi ez a rohanááás??????????????
Heh? Minek kell 15 évesen elkapkodni bármit is????
Nem gyerekjáték ez, ha meg valami történik vállaljátok a következményeket felnőtt és érett ember módjára! De aztán ne sírjatok, ha baj van.
Nem engedném a lányom, majd kicsit később.
Semmi kitartásotok, tartásotok nincs nektek tizenéves lányoknak...
Odaadjátok magatokat fiatalon és éretlen fejjel.
De te tudod, nem szólok bele, de ha lesz gyereked majd kíváncsi leszek, mennyire támogatod azt, hogy 13-15 évesen feküdjön le valakivel.
Mindennek eljön az ideje, még testileg sem vagy kifejlett, szellemileg meg pláne nem. Felesleges elkapkodni, nagyon fiatal vagy! A szerelem jöhet, de semmi több. Várj legalább 3 évet a dologra. Semmit nem vesztesz vele!
bárcsak ez volna általános h elötte rákérdezel. becsülendő. általában utána megy a sírás meg a 72 órás tabi.
nemválaszolok a kérdésedre mert látom mindre kaptál választ
az normalis h foglalkoztat a szex tema 15 evesen...engem is rettenetesen foglalkoztatott ..
De am most te egyutt vagy ezzel a sraccal vagy nem?
mert ha meg nem is jartok akkor nagyon korai az egyutt alvason gondolkozni....
nekem a szuleim majdnem 1 ev egyuttjaras utan engedtek meg h a fiunal aludjak azt is 17 evesen,de meg akkor is csak ugy nagyon nehezen....vegkepp nem akartak.., pedig tudjak nagyon jol, hogy mar nem vagyok szuz...de vegul megengedtek.
es am meg tegyuk fel 20 evvel ez elott amikor a szuleid ennyi idosek voltak egy kicsit masabb volt a vilag.... ok akkor mar egyutt terveztek az eletuket sztem... de kotve hiszem, hogy ha tegyuk fel te 15 evesen osszejossz ezzel a pasival akkor orokke egyutt lesztek... ennek nagyon kicsi a valoszinusege.
am megertem a szuleidet, hogy nem engedik meg neked... az egyutt alvasssal nagyon varjal meg legalabb 3-4 honapot...
En tuti nem engednem meg a lanyomnak..(ha lenne)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!