Elmagyaráznátok mi, merre? Lenne pár kérdésem.
Háát..hol is kezdjem..15 éves vagyok(:
és hát foglalkoztat a szex..mint gondolom minden tinit.
Köszönöm,de nem kérek felvilágosítást arról,hogy fiatal vagyok..várjak még 2-3 évet,mert úgyis mindenki maga dönti ezt el.Másrészt pedig..nem szeretném alkalmazni egy darabig.(:
Szóval..lenne pár kérdésem,amik foglalkoztatnak,de sosem kapok rájuk választ.=(
Ha óvszerrel történik a szeretkezés,akkor a fiú elmegy az óvszerben?
Ha igen,akkor ugye másikat kell használni a következő aktus előtt?
Ma beszélgettem egy fiúval,aki azt mondta nem értem miért fosnak ennyire a mai csajok..a szüzességük elvesztéséért..mindig rinyálnak
mire mondtam neki,hogy te is rinyálnál szerintem,ha valaki a megvoltáldoblak.. dolgot alkalmazná..
A fiú akivel össze szeretnénk jönni,nagyon jól néz ki és kedves,elmondása szerint a szexel várni kell..nem egyik napról a másikra.
Ezt értékelem benne.(:
Rengeteg barátom volt már és mind ,csak AZT akarta..szóval meglepett a dolog.
Örültem is meg nem is..arra gondoltam mivel ő ilyen visszafogott ,ezért később kerül sor szexre is..ami persze nem baj..sőt..csak ha már nagyon nagyon szeretném..akkor nem tudom belemenne-e
persze nem az első 2-3 hónapban.(:
Ami ugye még foglalkoztat..hogy ő ugye csak 18 éves..ezért itt is aludna,de anyáék szerintem kizárt dolognak tartanák ,hogy velem aludjon,amiért nem értem meg őket,hogy ilyen idősen már ők is aludtak együtt..akkor mi a baj?
Ti megengednétek a lányotoknak az ilyesmit??
Előre is köszi(:
Vivi.15/L
nahm akkor a feltett kérdésekre válaszolok:
igen, az óvszerrel való szeretkezés közben ugyanúgy elélvez a fiú (az óvszergumiba van is külön az ondónak hely), és igen, minden aktus előtt egy újat kell felhelyezni.
az utolsó kérdésedre...ez családi viszonytól függ...ha bízom a lányomba, és megígéri, hogy még nem lesz szex, akkor esetleg lehet róla szó (bár ezt korainak tartom inkább 17 év körül lennék engedékenyebb)
ja beleélvez. és a gumi egyszer használatos.
a gumi végén azért van egy kis "tasak" hogy abba "elférjen" a kiélvezett cucc.
amikor felhelyezed a gumit ezt a tasakot össze kell nyomni, ne legyen benne levegő.
élvezés után a gumi tövét (a farka tövénél vagy ugye) fogja meg hogy ne maradjon bent véletlen a csajban a gumi)
és megfelelő felvilágosítás után (részemről, mint apa) és miután ismerném a srácot és áldásom adnám rá akkor megengedném, hogy ott aludjon.. aztán ha d*gtok hát ez van. az már a ti dolgotok,
de 15évesen még erősen meggondolnám hogy engedjem-e.. nagyon gyerek az még...
de asszem úgy nevelném a kölköm hogy 15évesen még ne a d*gáson járjon az agya.. lehet együtt aludni aktus nélkül is.
petting.. az simán belefér 15évesen.
na ennyi kb.
23/f
Igen,az óvszert cserélni kell.
Nos,én nem engedném a lányomnak,főleg,hogy a srác már 18 éves. Nagyon félteném,mert gyakorlatilag azt csinál majd a lányommal,amit akar. Nem. Nem merném meglépni ezt. Még talán akkor,ha nagyon jól ismerném a srácot,és tudnám róla,hogy ő nem tenne semmit a lányommal. De még akkor is bizonyítania kellene,hogy igenis szereti a lányomat,és nem akar neki fájdalmat okozni. És persze,ha már minimum fél éve együtt vannak.
Ha óvszerrel történik a szeretkezés,akkor a fiú elmegy az óvszerben?
igen, többnyire.
Ha igen,akkor ugye másikat kell használni a következő aktus előtt?
igen mindenképpen.
na kicsi lány akkor szépen sorban :D
elmegy 1 fiú az óvszerben? persze hisz a végén azért kell hagyni 1 kis helyet h legyen hova "mennie"
és csak abban az esetben kell másik óvszer új menet elött ha még nem élveztek bele...
az pedig h anyádék nem engedik h 1ütt aludjatok ennek az az oka h nem akarják h már ilyen fiatalon csalódj a férfiakban... valamilyen szinten igazuk van... de ha tényleg és CSAK TÉNYLEG 2-3 hónap után akarsz közösülni vele feltéve ha ö neked az igazi és nem érzed h csak "arra" kellesz neki akk meg nem értek velük 1et...
én mit tennék ha a lányom megkérdezné? (ha lenne) hmm ... hát megmondanám h mutassa be a pasiját beszélgessünk vele 1 kicsit és attól függ h milyennek látom... ha bunkó style akk mennyen ki a kertbe fát vágni XD ha meg értelmes mint a ritkaság akk talán de csak TALÁN beleegyeznék... minimum 2 hónap 1üttlét után :))
asszem mindenre válaszoltam :D várom az eseményeket vivi :)
Nem feltétlenül megy el a srác óvszerben, bár azért valószínű. Van aki nem élvezi a dolgot óvszerben, de erre hamar rá szokott jönni. De ha elélvezett, igen, kell egy új óvszer, kétszer ugyanazt sose használd.
A szüzesség elvesztése egy megfelelő partnerrel pedig szerintem azért fontos, hogy pozitívan hasson ki a hátralévő szexuális életedre, valószínűleg kezdetben a tapasztalatlanság miatt kevésbé vagy egyáltalán nem fogod élvezni annyira, mint később, de ha valaki, ahogy említetted átver, akár hosszú időkre is elveheti a kedved a dologtól.
Én örülnék, ha a lányom várna az ilyesmivel, de nem vagyok hülye, ha egy kamasz akar valamit, megoldja, de akkor inkább legyen tisztában a dolgokkal.
:DDD
köszi mindenkinek:!(:
Hát ha mást nem akkor arra gondoltam,hogy nyáron elkezdeném nekik felemlegetni a témát..(:
hátha.:DD
De a fiú felajánlotta,hogy semmit nem szeretne siettetni..pláne nem ezt az ott alvást..ha szeretnék nyugodtan aludjak nála majd valamikor,amikor ennek is eljön az ideje(:
Hát igen..remélem jól választottam(:
Rendes fiú,és persze bemutatnám nekik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!