Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meddig érdemes még várnom?

Meddig érdemes még várnom?

Figyelt kérdés

lassan 23 éves szűz fiú vagyok. már lett volna párszor alkalmam elveszíteni, de valahol olyan vagyok mint egy nő: nem tudnék érzelmek nélkül szexelni.

vagy ha nem üti meg az illető azt az erkölcsi szintet, amit én felállítottam magamban.

de ahogy egyre több lányt ismerek meg, rájöttem, hogy egy csomó lány már rég elvesztette a szüzességét. nem is biztos hogy olyan emberrel aki fontos volt neki stb.

Tehát úgy érzem hogy nincs olyan lány, aki megütné a szintet. így érdemes lenne venni magamon a fáradtságot és lefeküdni az első nővel, akivel megtehetem? tekintve hogy egy lány sem fogja magát nekem tartogatni nagy valószínűséggel.

ráadásul lassan elérem azt az életkort ahol már "ciki" szűznek lenni fiúként...

2011. márc. 4. 21:41
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

19:29 -es vagyok

Szerintem a szex többre "hivatott" mint csak a testi vágyak kielégítésére. Összetartozást, szerelmet és szeretetet, ragaszkodást fejez ki.

Arról nem is beszélve, hogy érzelmekkel az igazi. Az én szemszögemből a szex előfeltétele a szerelem/szeretet és persze a bizalom.

18/L

2011. márc. 9. 19:38
 22/25 anonim ***** válasza:
19:38. Ott a pont!
2011. márc. 13. 15:03
 23/25 A kérdező kommentje:
19:38: ha ez igaz lenne, akkor a lányok miért iszonyodnak a szűz fiúktól?
2011. márc. 13. 19:38
 24/25 anonim válasza:

Mert nem mindenki osztja a véleményem.

Igen, sajnos elég kevesen gondolkodnak így, de még nem fogytunk el. Nem minden lány iszonyodik a szűz fiúktól. Lehet hogy nehéz ilyet találni, de előbb utóbb sikerülni fog.

2011. márc. 16. 21:44
 25/25 anonim ***** válasza:

A szüzesség a hülyék szent grálja, akik a szexet túlmisztifikálják, és mindenféle idilli marhasággal körítik!

Az élet másképp működik! Ezért nem lesz csajotok soha, aztán meg jöttök ide nyafogni! Közelítsétek a gondolkodásotokat a valósághoz, és lesz csajotok!

2011. márc. 20. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!