Meddig érdemes még várnom?
lassan 23 éves szűz fiú vagyok. már lett volna párszor alkalmam elveszíteni, de valahol olyan vagyok mint egy nő: nem tudnék érzelmek nélkül szexelni.
vagy ha nem üti meg az illető azt az erkölcsi szintet, amit én felállítottam magamban.
de ahogy egyre több lányt ismerek meg, rájöttem, hogy egy csomó lány már rég elvesztette a szüzességét. nem is biztos hogy olyan emberrel aki fontos volt neki stb.
Tehát úgy érzem hogy nincs olyan lány, aki megütné a szintet. így érdemes lenne venni magamon a fáradtságot és lefeküdni az első nővel, akivel megtehetem? tekintve hogy egy lány sem fogja magát nekem tartogatni nagy valószínűséggel.
ráadásul lassan elérem azt az életkort ahol már "ciki" szűznek lenni fiúként...
mindegy. a legközelebbi alkalmat nem fogom elszalasztani.
eddig meg úgysem találkoztam vagy hallottam olyan lányról, akinek komolyan bejönnek a tapasztalatlan fiúk.
sőt... voltak olyanok akikhez közelebb kerültem, minden jól ment, csak amikor elmondtam a dolgot, akkor rögtön megkaptam a "bocsi, de nekem egy férfi kell. remélem nem haragszol rám emiatt!" szöveget.
Nem kéne felsőbbrendűsködni!!!
Meg is érdemled hogy ne kapj csajt, ha így vélekedsz az erkölcsökről! A szexualitás csak az idiótáknál bűn, és érzelmek nélkül is lehet isteni! Vágy kell hozzá nem érzelem, te nagyon képzett!!!
Lefogadom hogy ha beléd néznénk, láthatnánk a szabadelvű szexuális beállítottságnál jóval nagyobb erkölcsi hiányosságokat, mint pl együttérzés hiánya, elfogadás hiánya, közöny, irigység, rosszindulatúság, lustaság, stb! Ezek minden emberben megvannak valamilyen szinten. Szerintem ezek sokkal elítélendőbb tulajdonságok, minthogy egy csaj szeret szexelni egy szimpatikus valakivel, akit nem szeret!!!
03-05 10:25
Nem jobb!!!!
Félsz a saját tapasztalatlanságodtól, és ezért akarnál hozzád hasonló kezdőt, és ezt ilyen sztereotíp maszlaggal akarod kimagyarázni! Gyáván éled az életedet ilyen tekintetben. Aztán majd oda jutsz hogy 30 évesen még mindig csak éppenhogy bizsereg féle orgazmusaid lesznek, de erről semmit sem fogsz tudni, mert nem lesz viszonyítási alapod! Viszont a szex nem lesz emiatt fontos neked, a kapcsolatod ellaposodik, és kihűl majd idővel. Sok ilyent láttam már!
Hát nem vagyok egy igazán tapasztalt valaki, de én se tudnám és nem tudom elképzelni a szexet szerelem nélkül. Az csak csupán a testi vágyak kielégítése. Hol van egyébként a lelki vágyak kielégítése? Sehol, azokat letiltjuk.
Én azt kívánom neked, hogy ezeket az érzéseket nem tiltsd le, azok bizony fontosabbak mint akármi más. A kommenteket végigolvastam, volt egy lány, az első oldal vége fele, nagyon tetszik amit írt, s azt hiszem neked is tetszhet.
Én is egy ilyen ember vagyok. Nekem is vannak korlátaim, elvárásaim. Az erkölcsi dolgok, érzések azok fontosak számomra, és azt nem engedem. Azok kellenek ahhoz, hogy ember legyek, lehessek, nem mint más. Már régóta nincs barátnőm, pont e miatt. Szűz is vagyok, de nem sietek.
Legyen igazi, és ne csak azért legyen, hogy meglegyen az is. A legutóbbi kapcsolatom egy országos találkozón volt, ahol egyszerre összejött minden. Lett a semmiből egy barátnő, noha rövid időre is, de rögtön működöt minden, az első látástól kezdődően. Most már egy kaland volt, mivel nem szerettünk volna távkapcsolatot. Erre várj, sőt ne is várj, mert meglátod egyszer a semmiből rátalálsz az igazira, egy barátnőre. Tudom, tapasztalom nem kellemes várni, nem könnyű, de hidd el megéri. :)
Hidd el, vannak erkölcsös lányok.
Semmiképp ne az legyen a célod hogy szűz lányt találj, hanem valaki olyasvalakit aki osztozik az erkölcsi nézeteiden. Attól hogy valaki nem szűz még lehet erkölcsös.
És szerintem fontos, hogy olyan személlyel veszítsd el a szüzességed, akibe szerelmes vagy.
Viszont kicsit furcsának tartom hogy 23 év alatt mégnem találtál megfelelő lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!