Meddig érdemes még várnom?
lassan 23 éves szűz fiú vagyok. már lett volna párszor alkalmam elveszíteni, de valahol olyan vagyok mint egy nő: nem tudnék érzelmek nélkül szexelni.
vagy ha nem üti meg az illető azt az erkölcsi szintet, amit én felállítottam magamban.
de ahogy egyre több lányt ismerek meg, rájöttem, hogy egy csomó lány már rég elvesztette a szüzességét. nem is biztos hogy olyan emberrel aki fontos volt neki stb.
Tehát úgy érzem hogy nincs olyan lány, aki megütné a szintet. így érdemes lenne venni magamon a fáradtságot és lefeküdni az első nővel, akivel megtehetem? tekintve hogy egy lány sem fogja magát nekem tartogatni nagy valószínűséggel.
ráadásul lassan elérem azt az életkort ahol már "ciki" szűznek lenni fiúként...
hidd el próbáltam. tetszett is a lány, de mivel őszintén elmondott egy-két dolgot egy csettintésre elment tőle a kedvem. pedig csak egy kaland lett volna, ő sem akart többet.
talán kalandoknál sikerül lejjebb raknom a lécet, bár nem igazán vágyok kalandokra.
viszont barátnőnek való lány nagyon ritka, és még nem találtam olyat.
Én pontosan ugyanígy vagyok ezzel!
15 L
Én 21 évesen még kajakra szűz voltam. Különösebben nem kötött le a fiú-téma. Nem tudtam egy fiút sem férfiként kezelni. Aztán a jött a barátom... :) Tarolt. Úgy, de úgy beleszerelmesedtem.
Szóval én 21 évesen vesztettem el, úgy, hogy nem is számítottam arra, hogy lesz valaki aki megdobogtatja a szívem. De van ;)
22/L
22:21-es! Szerintem nem kéne így leszólni a kérdezőt. Ő egy ilyen rendes,erkölcsös ember. Nem hinném,hogy a fiúkat szereti,csak mert érzelmek nélkül nem tud szexelni.
Kedves kérdező,én megértelek. De talán kicsit lejjebb kéne tenni a mércét :) Sok mai lány sajnos már nem így gondolkodik,hogy azzal kell elvesztíeni,akit igazán szeret. Hanem csak veszítse már el valakivel. Ez eléggé kiábrándító. De hidd el fogsz valakit találni,aki Neked is megfelel :) De ne olyannal veszítsd mostmár el,akit nem szeretsz,mert akkor nem lesz jó. Ha eddig vártál...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!