Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Láttok rá esélyt, hogy valaha...

Láttok rá esélyt, hogy valaha megtörténjen?

Figyelt kérdés

24éves fiú vagyok és még szűz. Nagyon elszeretném már veszíteni /természetesen pénz nélkül/ , de sajnos nem értem mi lehet a baj. Kezdek arra gondolni, hogy lehet hogy a külsőmmel van a baj, pedig Anyukám mindig azt mondja nekem hogy én vagyok a legszebb fijú! Ti mit gondoltok?

EZ lennék én mostanság :)

mosoly: [link]

vigyori: [link]

kis póz: :D [link]

/utólag is köszönöm Petyának, drága barátomnak aki készítette a "pix-eket", vagy hogy mondják ezt manapság a fiatalok :)

2011. febr. 17. 16:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ne csinálj képet tök jól nézel ki nálad is az a helyzet mint nálam valahogy kimaradtak a lányok az életedböl az előző vagyok egyébként. De mia lóf@szt csinálunk rosszul hogy nincs barátnénk nem értem.
2011. febr. 17. 17:22
 22/26 anonim ***** válasza:
Tuti kamu.
2011. febr. 17. 17:28
 23/26 anonim ***** válasza:

Tuti hogy valamelyik haverja szórakozik szegény sráccal. :) Mert nem akkora randa hogy még szűz legyen.

Szóval srác, ha rájössz melyik haverod rakta fel a képeidet akkor rugdosd meg jól! :D

2011. febr. 17. 17:30
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát figyi. Itt reklámozod magad, hogy még szűz vagy és még képeket is pakolsz fel. Vagy nagyon bolond vagy, vagy valaki mással szórakozol. Az ő helyében meg nem szívesen lennék...
2011. febr. 17. 17:33
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Egy jó tanács: ilyen fórumokra SOHA, de SOHA nem rakunk fel magunkról képet, mert akárki visszaélhet vele. Szeretnéd viszont látni Napisz*ron? Örülnél, ha pont egy ismerősöd bukkanna rá, aki aztán mindenkinek szétkürtölné?

Inkább töröld le, jószándékból mondom.

2011. febr. 17. 18:15
 26/26 anonim ***** válasza:
FAKE
2011. febr. 17. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!