14 vagyok,11 évesen volt legutóbb barátnőm, az a kapcsolat 1hónapig tartott. Láttok rá esélyt hogy ha így haladok 18. éves koromig elveszítsem a szüzességem? 14/F
Hogyne,nem kell még sietettned,sokkal jobb ha vársz 16 éves korodig,addigra érzelmileg is érettebb leszel és a tested is fériasabb lesz,nem kisfiús.
Szóval van még időd és nem kell még aggódnod.Nézd egy csomó fiú kamuzik erről a témáról,hogy nővel volt,de nem kell mindent elhinni,a csajok is állandóan hazdoznak erről.Attól hogy valaki mondjuk állandóan bulizgat,v. sok csajjal látod együtt még nem jelent semmit,nekem nem egy ilyen ismerősőm volt,és még jó nagy pofájuk is volt nekik,de csak kamuztak és le is buktak.Ez a duma úgyanolyan mint amikor a méretekkel szivatjátok egymást.Mondani sok mindent lehet.
Van időd,nem kell annyira sietni,hazudozni meg te is tudsz.
Egyébként jó pár srác van aki 20 évesen v. még idősebben sem volt nővel,na és akkor mi van.
A sex akkor jó ha valami érzelem is van,szóval van még időd,ezen ne aggódj.
11 évesen barátnő? hogy tudtál elszakadni a távirányítós kisautóktól...
Amúgy várd meg a gimit, ott elég nagy esélyed van a becsajozásra
Mért ne lehetett volna barátnője,nekem 8-13 éves koromig egy és ugyazazon barátom volt,fagyiztunk,strandra jártunk,meg össze a haverokkal,néha elcsattant egy-két csók,fogtuk egymás kezét,ennyi,normális koromhoz illő módón,egyébként bölcsiben,meg oviban is volt kisbarátom,ott is néha volt pusz,meg adtunk egymásnak a csokinkból,tudod kisgyerekek módjára.
Egyébként bőven van időd és nem kell semmitől se tartanod,valakinek még 18 évesen sem volt semmilyen kapcsoata,még kézfogás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!