Láttok rá esélyt, hogy valaha megtörténjen?
24éves fiú vagyok és még szűz. Nagyon elszeretném már veszíteni /természetesen pénz nélkül/ , de sajnos nem értem mi lehet a baj. Kezdek arra gondolni, hogy lehet hogy a külsőmmel van a baj, pedig Anyukám mindig azt mondja nekem hogy én vagyok a legszebb fijú! Ti mit gondoltok?
EZ lennék én mostanság :)
mosoly: [link]
vigyori: [link]
kis póz: :D [link]
/utólag is köszönöm Petyának, drága barátomnak aki készítette a "pix-eket", vagy hogy mondják ezt manapság a fiatalok :)
Huhh teljesen benedvesedtem tőled bugyit kellet cserélnem.Nem tennél fel magadról valami oylat amin kevesebb ruha van rajtad?Nem is értem nem történt meg veled még soha.
19/L
sok bunko választ kapsz nemértem mér... énnekem is 0 volt az önbizalmam, énse vagyok egy adonisz, de nem nézek ki jobban nálad sztem. nézz körül az utcán, körülötted, hogy milyen srácoknak milyen kapcsolatai vannak a nőkkel, és rá fogsz jönni és elfogod hinni hogy nincs semmi gond a külsőddel. és amikor emiatt már nemlesz önbizalomproblémád, akkor máris tettél egy óriási lépést előre.
a következő szükséges lépés hogy CSELEKEDJ! minden mindegy alapon hajrá ismerkedj mindenhol. max beégsz párszor, de ugyse látod többet azt a személy. persze ne közvetlen környezetedben ismerkedj.
és kész is vagy te csajozógép...
ja amug yén nem lettem csajozógép, csak kicsit nyitottam a világ felé miután már nem utáltam magam annyira, kis önbizalom, nyitottság, és ma vagyunk 5 hónaposak első barátnőmmel :)
21/f
szerintem ez tök kamu már bocs.."én vagyok a legszebb fijú!" a felkiáltó jellel ezt még hangsúlyozni akartad
és a mosoly illetve a vigyor inkább grimaszra hasonlít amit szerintem direkt csináltál.
na meg ez a pixek...a 13évesek között talán népszerű..
aazthiszem a probléma ott kezdődik hogy anyu kicsi fia vagy, amit én nem sértésnek mondok de a nők nem szeretnek. plusz a dumád sem lehet túl megnyerő.
de nálad sokkal rondább pasi is vesztette már el a szüzességét, ugyhogy semmi félnivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!