Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Láttok rá esélyt, hogy valaha...

Láttok rá esélyt, hogy valaha megtörténjen?

Figyelt kérdés

24éves fiú vagyok és még szűz. Nagyon elszeretném már veszíteni /természetesen pénz nélkül/ , de sajnos nem értem mi lehet a baj. Kezdek arra gondolni, hogy lehet hogy a külsőmmel van a baj, pedig Anyukám mindig azt mondja nekem hogy én vagyok a legszebb fijú! Ti mit gondoltok?

EZ lennék én mostanság :)

mosoly: [link]

vigyori: [link]

kis póz: :D [link]

/utólag is köszönöm Petyának, drága barátomnak aki készítette a "pix-eket", vagy hogy mondják ezt manapság a fiatalok :)

2011. febr. 17. 16:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik ez a pózolós dolog, azonban szerintem sem vagy csúnya. A szememben egy teljesen átlagos srác vagy.
2011. febr. 17. 17:13
 12/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.. Nem kísérhetlek el sajnos.. De majd az 55 éves úriember elkísér..:) Most az előző válaszommal a lelkedbe tapostam? Mert ha igen sajnálom, én csak azt mondtam szerintem nem áll jól ez ennyi idősen, összefoglalva fiatalít, komolytalanít.. Nem azt, hogy gáz vagy ilyenek..:)
2011. febr. 17. 17:15
 13/26 anonim válasza:

Huhh teljesen benedvesedtem tőled bugyit kellet cserélnem.Nem tennél fel magadról valami oylat amin kevesebb ruha van rajtad?Nem is értem nem történt meg veled még soha.

19/L

2011. febr. 17. 17:16
 14/26 anonim ***** válasza:

sok bunko választ kapsz nemértem mér... énnekem is 0 volt az önbizalmam, énse vagyok egy adonisz, de nem nézek ki jobban nálad sztem. nézz körül az utcán, körülötted, hogy milyen srácoknak milyen kapcsolatai vannak a nőkkel, és rá fogsz jönni és elfogod hinni hogy nincs semmi gond a külsőddel. és amikor emiatt már nemlesz önbizalomproblémád, akkor máris tettél egy óriási lépést előre.

a következő szükséges lépés hogy CSELEKEDJ! minden mindegy alapon hajrá ismerkedj mindenhol. max beégsz párszor, de ugyse látod többet azt a személy. persze ne közvetlen környezetedben ismerkedj.

és kész is vagy te csajozógép...

ja amug yén nem lettem csajozógép, csak kicsit nyitottam a világ felé miután már nem utáltam magam annyira, kis önbizalom, nyitottság, és ma vagyunk 5 hónaposak első barátnőmmel :)

21/f

15/26 anonim ***** válasza:
valamivel komolyabb képet is feltölthetnél..
 16/26 anonim ***** válasza:
69%

szerintem ez tök kamu már bocs.."én vagyok a legszebb fijú!" a felkiáltó jellel ezt még hangsúlyozni akartad

és a mosoly illetve a vigyor inkább grimaszra hasonlít amit szerintem direkt csináltál.

na meg ez a pixek...a 13évesek között talán népszerű..

17/26 szamóca. ***** válasza:

aazthiszem a probléma ott kezdődik hogy anyu kicsi fia vagy, amit én nem sértésnek mondok de a nők nem szeretnek. plusz a dumád sem lehet túl megnyerő.

de nálad sokkal rondább pasi is vesztette már el a szüzességét, ugyhogy semmi félnivalód.

2011. febr. 17. 17:18
 18/26 anonim ***** válasza:
66%
Már én is gondolkodtam rajta, hogy kamu. Lehet valaki felrakta az egyik haverjáról a képet vagy ismerőséről. Akinek, ilyen problémája van nem ilyen képet tesz fel magáról.
2011. febr. 17. 17:19
 19/26 anonim ***** válasza:
Nyugiba legyél öcsi én 21 vagyok még nem voltan lánnyal egyszerüen olyan lehetetlen helyzetben vagyok nem tudok lányokkal ismerkedni. Tehát nem vagy egyedül a problémával.
 20/26 A kérdező kommentje:
Kezdem feladni a reményt :( holnap csinálok magamról akkor egy komolyabb képet.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!