Hogyan döntsek megtörténjen?
Szerintem ha szükségét érzed egy ilyen kérdés feltételének akkor még várj vele.
Egy rakat idegen nem tudhatja te belül mit érzel. Ha ilyen hosszú ideje vagytok együtt akkor biztos szeret és vár még rád egy kicsit :)
hát a korai szerelemhez aki 11-12 évesen kezdi és megunja 14-15 éves korára a csajozást/pasizást és megtalálj az igazit azzal mi a baj?? nem minden ember egyforma kényelmi kapcsolat meg minek?? 14/f vagyok és 6 hónapja vagyok a barátnőmmel és olyan mintha 100éve ismernénk egymást nincs amit meg nem beszélnénk és nem nagyon szeretném ha elhagyna:) de ő remélem nem fog.Volt már kötetek valami intim vagy egyből sexelni akartok??
Jah és szűz vagyok csak de nem kell elsietni jó a petting is :)
Szerintem még várj addig, amíg NEKED nincs rá kimondott igényed, szándékod, hogy lefeküdj vele. Magyarul: ne engedj a nyomásnak - szó szerint sem. :)
[[[[[szerintem 16 évesen minden körülmény mellett korai, még akkor is, ha a Rómeó is Júliában már simán csinálták]]]]]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!