Láttok rá esélyt, hogy valaha megtörténjen?
24éves fiú vagyok és még szűz. Nagyon elszeretném már veszíteni /természetesen pénz nélkül/ , de sajnos nem értem mi lehet a baj. Kezdek arra gondolni, hogy lehet hogy a külsőmmel van a baj, pedig Anyukám mindig azt mondja nekem hogy én vagyok a legszebb fijú! Ti mit gondoltok?
EZ lennék én mostanság :)
mosoly: [link]
vigyori: [link]
kis póz: :D [link]
/utólag is köszönöm Petyának, drága barátomnak aki készítette a "pix-eket", vagy hogy mondják ezt manapság a fiatalok :)
ennyi idősen ilyet kérdezni..<.< én kérek elnézést a férfi nem nevében.
széép
A második kép XDDDDDDDDDDDDD
Am. sztem átlagosan nézel ki, nem hinném, hogy a kinézeted lenne az oka a "problémádnak":)
Az túlzás,hogy Te vagy a legszebb,de abszolút nincs a külsőddel baj.Vannak nálad jóval esetlenebbül kinéző emberek is.Általában mindig a malacképűeknek van a legjobb nőjük.Talán a viselkedésedben keresd a választ.Vagy önbizalom kéne.
Amúgy passzolok.Lehet csak simán ilyennek születtél.Nekem sincs könnyű dolgom a nőknél,egyszerűen nem értem a "működésüket".Annyit tudok tanácsolni,hogy soha ne add fel.Próbálkozz folyamatosan,egyszer úgy is összejön.Én is többször estem pofára,mint ahányszor sikerült,de azért csak sikerült találnom barátnőt.
21/f
Mért te olyan jó nő vagy????
előttem szólóknak köszönöm szépen :) rendesek vagytok :)
Szia, arra nem gondoltál hogyha ennyire nem megy a lányoknál esetleg bepróbálkozz a másik nemnél, lehet nagyobb sikered lenne.Nekem bejössz,szúrnálak.
55/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!