Hogy vegyem rá 15 éves barátnőmet, hogy lefeküdjön velem?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és szűz. A bnőm is szűz még. Én már nagyon akarom, de ő még nem. Egyszer csókolózás közben elkezdtem fogdosni, de ellökte a kezem. Lécci segítsetek!2011. febr. 12. 17:48
21/25 anonim válasza:
3 honap?
az irto keves...
az nem eleg hogy megismerjetek egymast rendesen
inkabb pettingeljetek ismerjetek meg egymas testet
ha mar annyira akarsz dugni pettingeltetek mar? (vmiert van egy olyan erzesem hogy nem)
22/25 anonim válasza:
Lehet, hogy a lány még 2 évet akar várni vele, ami nem is baj. 15 évesen ne erőltesd neki a szexet, pont az ellenkezőjét fogod elérni :S
23/25 anonim válasza:
Üdv. Szerintem teljesen jogos az elképzelésed. 15 éves vagy, pont abba a korba, amikor az ember a legjobban be van talán indulva a lányokra. Nem mindenki jó az ilyenbe, de figyeld a lány milyen jeleket ad. Több féle képpen is elutasíthat. Nekem emlékszem, az első lánnyal úgy veszítettem el, hogy nem akarta megengedni. De láttam rajta, hogy nagyon akarja, nagyon kívánt engem, és a végén megmondta hogy nagyon jól esett neki, hogy mégis letepertem. Pont erre vágyott abban a percben. De van ugyan másféle elutasítás is, hogyha nem csak úgy mondja, hanem tényleg megtiltja. ilyenkor, gyakran találkozzatok, és kényesztessed. Főleg az erogén zónákat. Csókolgasd a nyakát, simogasd a hasát, fogdossad itt ott. majd ha látod hogy már kezdi elengedni magát, szépen elkezded simogatni a combját. előbb kívülről, majd belülről... mehetsz egyre feljebb, és ha még mindig engedi, akkor érj célba. Ha eléggé jól csináltad, hagyni fogja magát. először ne akard még vele egyből konkrétan azt csinálni, cska kényesztesd. és csak ő legyen a képbe... csak őt kényesztesd, magaddal ne foglalkozz, ne várdd el tőle hogy ő kényeztessen. ezt megcsinálod 1-2x vele, utána amikor már ő is kényeztetni fog téged, utána már beszélgethettek a szex-ről is. Deee nagyon fontos. Védekezésről olvassál sokat!!!
24/25 anonim válasza:
Én csak annyit mondok, hogy így utólag belegondolva az elmúlt jó pár évembe, el nem tudom képzelni, hogy egy 15 éves srác mit tud adni egy "nőnek" a te esetedben még csak egy pici lány, fel nem tudom fogni. Amúgy igazán várhatsz még egy ideig, sajnos ribit csinálsz belőle, ha hiszed ha nem és aki ezt lepontozza az is tudja, hogy ribi lesz, ha egyszer szakítanak, márpedig egyszer szakítotok, de sok boldogságot az ifjú párnak! :D
25/25 Balázs45555 válasza:
Velem is majdnem ez történt és kaptam egy jó tanácsot: Fokozatosan haladj előre, először csók, apró simogatás, haját, nyakát cirógasd, majd simogasd egyre intimebb helyeken, dörzsölgesd meg a puncijánál, aztán ha már izgatottabb, akkor szépen lassan vetkőztesd le, kezd el kinyalni, aztán utána mehet a szex.
ha ellenkezne, akkor mondd neki, hogy nem lesz semmi olyan, amit nem szeretne, de közben testileg meg haladj előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!