Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járok egy lánnyal lassan 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járok egy lánnyal lassan 1 éves együtt vagyunk. Mit tegyek ahhoz hogy lefeküdjön velem?

Figyelt kérdés
És mit tudok tenni ahhoz hogy lefeküdjön velem. Már fél éve próbálkozom nem erőltetem várom hogy mikor hozza meg maga a döntést. A bnőm 16 éves. Csak nehéz így hogy nem akarja és nem tom mit csináljak.. Nem akarom eröltetni de szeretném már.. Mert oylan szar hogy a legtöbb pasinak már rég sikerült..????? : (
2008. máj. 29. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Harmadi kedvesemmel vagyok együtt több, mint két éve, és még nem szeretkesztünk, csak pettingeltünk. Ő lassan 21, de eléggé gátlásos, ráadásul én vagyok neki az első barátja. Az előző barátnőm sokkal nyíltabb volt e területen, vele kb. 6 hónap után ágyba kerültem, pedig ugyanúgy első párkapcsolat, stb. Egyszerűen személyiségfüggő. Szerintem ez nem egy verseny, hogy mikor tudod meghúzni a csajt.

Lehet, hogy te türelmetlenebb vagy (néha én is, hisz hogy a fenébe ne?), el kell döntened, hogy mennyit ér neked a dolog. Ne akard kényszeríteni, annak úgysem lesz jó vége, eldöntheted esetleg, hogy nézel-e más után. Ha úgy gondolod, hogy a barátnőd többet ér, mint pusztán a szex, akkor lágyan ostromold, amíg be nem adja a derekát.

Persze azért nem árt beszélni a dolog hátteréről, zűrös esetben bevonni egy pszihológust is.

De szerintem 16 évesen még egyébként épp hogy csak nem korai a dolog...

2008. máj. 29. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Gyűjts pénzt. A lányok csak gazdag pasikkal fekszenek le.
2008. máj. 29. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

Hú az első válaszoló kitartó gyerek!!Nem semmi!

Próbáld meg elcsábítani, vagy kérdezz rá finoman hogy mikor fogtok szeretkezni, mert te már nagyon szeretnéd és tök jó lesz neki is mert vigyázol rá meg minden.

2008. máj. 29. 21:59
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Én több mint egy éve vagyok együtt a barátommal, de mi sem feküdtünk még le. (szűz vagyok,15 éves/a barátom nem szűz és ő 18éves. Persze a barátomnak is hiányzik a szex, de vár. Vár még be nem adom magam. Pettingeljetek, ismerkedjetek egymással (ha eddig nem tettétek. Eröltetni semmiképp sem ajánlatos mert ugy csak elveszed a kedvét az egésztől.
2008. máj. 30. 04:55
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Én fél éve vagyok együtt a barátommal 16 vagyok ő 17 és már nem szűz én még az vagyok. Megbeszéltük ezt a dolgot és azt mondta, hogy addig vár rám amíg készen nem állok rá. Mondd neki, hogy akarod. és várj :)
2008. máj. 30. 18:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát nagyon kitartó vok.Szeretem de már szeretném..eröltetni nem akarom és nem is fogom mert nem vagyok az a fajta..pettingelni próbáltam volna már de ő nem mer hozzám érni...én igen pedig még én se csináltam sose...próbálkozom de ő nem akarja és próbálkozom szép lassan rávezetni hátha megkedvelné de nem...nem tudja miért de nem..

Pedig tuti jó lenne mert előtte meglenne az elég hosszú előjáték...szóval nem akarom hogy neki fájjon..

Nehéz várni..ha legalább tudnám az indokot...

2008. máj. 30. 21:09
 7/9 anonim válasza:
Szia! Olvastam, hogy mi a "problémád" és úgy gondolom, hogy egyszerűen csak szörnyen gátlásos a barátnőd és akármilyen szerelemes is beléd nem tudja egészen elengedni magát még. Ez nem a te hibád de ha folyamatosan felhozod neki hogy te szeretkezni akarsz akkor bepánikolhat vagy éppen szörnyen rosszu fogja magát érezni... Szerintem légy türelmes nekem az első kapcsolatom két évig tartott és nem volt benne szex, pedig mindketten akartuk csak vmi mindig visszatartott, hogy megtegyük, azért akárhogy is nézzük ez nem egy egyszerű döntés. Vigyázz rá és örülj annak, hogy van akivel megoszthatod az "életed"! Gondolj bele, hogy rossz szex nélkül de nélküle mégrosszabb lenne, persze csak ha igazán szereted! Amit még mondani tudok, hogy beszélgessetek sokat a pettingről, a sexről, de ne olyan módon, hogy mindent kimondtok, hanem csak járjátok körül kerteljetek egy kicsit és rögtön elő fog kerülni, hogy mi is a visszatartó dolog... Hmm ha sztem így csinálod a dolgokat beérik nemsokára a kapcsolatotok!
2008. jún. 9. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Viszont ne olyan sokszor! Ha visszautasít a lány, az valószínű azért van mert még nincs felkészülve rá! Ez nagyon fontos! De ha csak azt látja h mindig erről beszélsz akkor szorongani fog és v még inkább nem teszi meg, v megteszi, de szorongással és félelemmel, ami egyikőtöknek sem, de legfőképpen neki sem tesz jót!
2008. júl. 11. 00:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom..................................
2008. szept. 24. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!