Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel már több mint fél éve együtt vagyunk de nem akar velem lefeküdni! Akárhányszor szóba hozom akkor azt mondja hogy ne most most nincs kedve erről beszélni meg stb. mit tegyek hogy lefeküdjön velem?
Amúgy nagyon szerelmesek vagyunk egymásba. Eddig csak kétszer kiverte nekem de több nem volt...Mit tegyek?
16/f 16/l
fél év alatt 2szer kiverte????
AZONNAL HAGYD OTT!!!
Miért hagyná ott? Mert nem a szex a legfontosabb neki?
Beszélj vele. Kérdezd meg nem e fél valamitől.
Lehet, hogy még nem áll készen rá.
Azt nem írtad le, hogy hagyja e, vagy egyáltalán akarja-e, hogy Te őt orálisan kielégítsd?
Ebből a szempontból nyitott?
Atya világ mennyi szexmániás tini van itt!?
Kedves kérdező!
Szerintem, és hidd el van tapasztalatom, először is kérdezd meg, hogy miért nem akarja, ha nem mondja meg elsőre, ami valószínű, akkor két három nap múlva kérdezd újra, de csak finoman. Amikor én még szűz voltam, de szerelmes én se mertem lefeküdni a barátommal, mert voltak bizonyos félelmeim, amik mostmár alaptalannak bizonyultak, de akkor ha a barátom nem kérdez rá és nem mondom el neki talán sokáig szűz maradtam volna.
Beszélgess vele! És ne a szex legyen az alapja a kapcsolatotoknak, mint ahogy írtad is, hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!