Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel már több mint fél éve együtt vagyunk de nem akar velem lefeküdni! Akárhányszor szóba hozom akkor azt mondja hogy ne most most nincs kedve erről beszélni meg stb. mit tegyek hogy lefeküdjön velem?
Amúgy nagyon szerelmesek vagyunk egymásba. Eddig csak kétszer kiverte nekem de több nem volt...Mit tegyek?
16/f 16/l
első 14:27-es vagyok.
Amúgy meg..most mindenki azt írja, hogy hagyd ott.
Voltatok ti már szerelmesek?
Ha valaki szeretek, akkor nem fogom elhagyni azért, mert nem akar még lefeküdni velem.
Egyébként meg, Ti irjátok mindig, hogy 16 évesen minek szexelnek..nem érettek stb. Most viszont arra biztatjátok, hogy hagyja ott, mert nem fekszik le vele..
Ebben semmi logika .:)
Szerintem is fiatal még a szexhez, és fél tőle! Maradjatok egy ideig a pettingnél! Ha csak 2x elégített ki eddig, akkor nem sokat próbálkoztatok! Ne akarjatok rögtön szexelni! Hidd el könnyebb lesz neki, ha szépen fokozatosan haladtok! Ez azért is jó, mert mire arra kerülne a sor, addigra ismerni fogjátok egymás igényeit, nem fogtok azon parázni, h valamit rosszul csináltok!
Légy türelmes, és pettingeljetek sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!