Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy vegyem rá 15 éves barátnő...

Hogy vegyem rá 15 éves barátnőmet, hogy lefeküdjön velem?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és szűz. A bnőm is szűz még. Én már nagyon akarom, de ő még nem. Egyszer csókolózás közben elkezdtem fogdosni, de ellökte a kezem. Lécci segítsetek!
2011. febr. 12. 17:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen,szerintem is ezzel jársz a legjobban. Érthető,hogy tombolnak a hormonok,de ha nagyon erősködsz,még azt hiheti,hogy csak "arra" kell neked meg,hogy nem szereted stb. Ha számít,hogy neki is jó legyen,akkor fontos a fokozatosság. A szex pedig nem arról szól,hogy hogyan kényszerítsük rá az akaratunkat a másikra,úgyhogy ne légy önző,főleg,hogy a lányoknál fizikailag és lelkileg is bonyolultabb az szüzesség elvesztése,éppen ezért jó az,ha egy érett kapcsolatban,felelősségteljes körülmények közt,egy gondoskodó és óvatos fiúval veszti el az ember lánya az ártatlanságát! Ha jó szerető akarsz lenni,akkor a másik fél érdekeit tartod a szemed előtt és minden tetteddel gyengédséget és odaadást sugárzol! Amíg nem erről van szó,csak hormonok által vezérelt ösztönről,addig ne foglalkozzatok szexszel,csak élvezzétek egymás társaságát,mint minden normális 15 éves!
2011. febr. 12. 18:23
 12/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!! Helyes meglátás
2011. febr. 12. 18:26
 13/25 fegyvernepper ***** válasza:
22%
Hát, aki egy 15 évest akar megdugni, az tuti nem százas...
2011. febr. 12. 23:06
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak nyugi! A bunkó válaszokkal nem kell foglalkoznbi!

Én 18 éves vagyok, 15évesen vesztettem el a szüzességem a legelső barátommal, 3 hónaposak voltunk. Én nem bántam meg egyáltalán, sőt..

De nem kell sürgetned a lányt. Úgyis eljuttok majd arra a szintre ha türelmes leszel, de csak akkor ha úgy érzi bízhat benned, nem neveted ki, nem fecseged el a haverjaidnak a téren, hogy 10 másik hallja, stb...

15évesen azon pattogsz, hogy "úúúúristen, végre énis elvesztem,!" 22évesen: "Valami újat kéne..." 30 évesen: "Remélem örömet okozok neki és ő is kielégül!" Tehát idővel érik az ember!:) Te pedig élvezd az életet, fiatal vagy még:) Nyugiodtan, higgadtan!:)Sok sikert!

2011. febr. 13. 00:50
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

Gondolkozz legyszives!!!

2en vagytok nemde?

Ha a baratnod akar vmit es te nem akarod akkor szerinted ilyet kiir?

Ha szereted akkor kivarod. 15 eves vagy van meg rengeteg idod.

Amugy se 15 eves taknyosoknak valo a szex mikor meg fogalmuk sincs rola hogy pontosan mibol is all.

Elegedj meg egyenlore a jobb kezeddel. Mert ha ilyen felfogassal probalkozol lyukat talalni akkor hamar pofara fogsz esni...

2011. febr. 13. 01:07
 16/25 anonim válasza:
26%
Kis P@cs@k vagytok, még inkább menjetek még el homokvárat építeni! Nem Nektek való dolog ez! Hagyjátok a nagyobbakra! Ne csinálj kurv@t a barátnődből!
2011. febr. 13. 09:02
 17/25 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Ne erőltesd a dolgot, annál rosszabb és a lány azt hiheti, hogy csak arra kell neked. Célszerű lenne ezt megbeszélni, tisztázni. Egy kapcsolat két oldalú, mind a két félnek vannak igényei.

Sok boldogságot! :)

Michael

2011. febr. 13. 13:41
 18/25 anonim válasza:
51%
Hát te hülye v...énis 15vok meg csajom is és szerinte annyira édes vagyok meg minden h nekem szeretné adni a szüzességét és megbizik bennem meg énis benne és engedi h fogdossam meg ő is engem...am mióta jártok?
2011. febr. 13. 16:34
 19/25 anonim ***** válasza:

elso valaszolo vagyok:

igaza van a csajnak h nem akarja es megmondom h miert: mert tul fiatal vagy, a szeretet es a szerelem nem a szexbol all , es fogadok h a haverjeid keze is benne van h mondtak ok h dugd meg. Ne nezd trofeanak a baratnodet , legy turelmes , megbizhato es erezze jol magat veled s majd egy jo pillanatban oda adja magat.

Amugy egy kerdes : nem lattam h irtad volna h mennyi ideje vagytok egyutt?

2011. febr. 13. 16:34
 20/25 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt. én nem nézem trófeának. nekem nem csak a sexből áll a dolog. Nem csak azért vagyok vele együtt h jól megbasszam és kész. lehet h ahogy a kérdést leírtam annak látszik, de nem. én szeretem. csak nem tudom...
2011. febr. 13. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!