Hogy vegyem rá 15 éves barátnőmet, hogy lefeküdjön velem?
Csak nyugi! A bunkó válaszokkal nem kell foglalkoznbi!
Én 18 éves vagyok, 15évesen vesztettem el a szüzességem a legelső barátommal, 3 hónaposak voltunk. Én nem bántam meg egyáltalán, sőt..
De nem kell sürgetned a lányt. Úgyis eljuttok majd arra a szintre ha türelmes leszel, de csak akkor ha úgy érzi bízhat benned, nem neveted ki, nem fecseged el a haverjaidnak a téren, hogy 10 másik hallja, stb...
15évesen azon pattogsz, hogy "úúúúristen, végre énis elvesztem,!" 22évesen: "Valami újat kéne..." 30 évesen: "Remélem örömet okozok neki és ő is kielégül!" Tehát idővel érik az ember!:) Te pedig élvezd az életet, fiatal vagy még:) Nyugiodtan, higgadtan!:)Sok sikert!
Gondolkozz legyszives!!!
2en vagytok nemde?
Ha a baratnod akar vmit es te nem akarod akkor szerinted ilyet kiir?
Ha szereted akkor kivarod. 15 eves vagy van meg rengeteg idod.
Amugy se 15 eves taknyosoknak valo a szex mikor meg fogalmuk sincs rola hogy pontosan mibol is all.
Elegedj meg egyenlore a jobb kezeddel. Mert ha ilyen felfogassal probalkozol lyukat talalni akkor hamar pofara fogsz esni...
Kedves Kérdező!
Ne erőltesd a dolgot, annál rosszabb és a lány azt hiheti, hogy csak arra kell neked. Célszerű lenne ezt megbeszélni, tisztázni. Egy kapcsolat két oldalú, mind a két félnek vannak igényei.
Sok boldogságot! :)
Michael
elso valaszolo vagyok:
igaza van a csajnak h nem akarja es megmondom h miert: mert tul fiatal vagy, a szeretet es a szerelem nem a szexbol all , es fogadok h a haverjeid keze is benne van h mondtak ok h dugd meg. Ne nezd trofeanak a baratnodet , legy turelmes , megbizhato es erezze jol magat veled s majd egy jo pillanatban oda adja magat.
Amugy egy kerdes : nem lattam h irtad volna h mennyi ideje vagytok egyutt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!