Hogy vegyem rá 15 éves barátnőmet, hogy lefeküdjön velem?
Az hogy te akarod, az egy dolog.
A szex nem arról szól, hogy durrbele és kész.
Nem hiszem, hogy 15 évesen az lenne a legfontosabb a barátnődnek, hogy lefeküdjön veled.
Nő vagyok és nagyon jól emlékszem még, hogy mi járt a fejemben..15 évesen nagyon jó volt csókolózni a barátommal, sőt otthon természetesen-mint minden normális kamasz-önkielégítést is végeztem. De az egyáltalán nem izgatott, hogy a pasimmal lefeküdjek. Egyszerűen azt nem kívántam vele.
Később már petting is volt, minél több idő telt el, annál többet engedtem.
És amikor már a tényleges szexre rá lettem hangolódva és igazán ráéreztem az ízére, 17 éves voltam. És huszonévesen megértettem, hogy miért mondogatják, hogy érettebb fejjel még jobb a szex. Tényleg sokkal jobb érzés. Olyan mint a bor. Az idő jót tesz neki.
És nem vagyok prűd, egy szóval sem ellenzem, hogy semmit ne csináljanak a kamaszok-de jobb az, ha lépésről lépésre történik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!