Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ragaszkodok ennyire a...

Miért ragaszkodok ennyire a szüzességemhez?

Figyelt kérdés

19 vagyok. De ha belegondolok, hogy lenne rá alkalmam, akkor elmegy tőle a kedvem, és inkább arra jutok, hogy maradok szűz.

Nem volt olyan még, akivel szívesen elveszítettem volna.

2011. febr. 6. 14:29
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

16:58 vagyok

17:42 már megint negatív vagy :) nem ismerhetjük Tomit. (természetesen csak ironizáltam, és én is ugyanerre tippelnék)

17:45 még nem :) de elég jól csinálja, hogy magad ellen fordítsa a kételkedésed (attól függetlenül hogy valószínűleg igaza van abban, hogy még éretlen és naiv vagy)

szerintem olvasd végig a hozzászólásait újból. arra is tartok nagy esélyt, hogy a saját problémáit vetíti ki a te helyzetedre, hogy magával ránthasson (avagy ne akarj szerelmet te se, elég a bizalom)

17:47 az arcát elrejtheti, de a szavaiból átsüt a jelleme. attól még, hogy valaki töketlen ahhoz, hogy nőfaló legyen, nem jelenti azt, hogy nem képes naiv lányokat átverni, vagy nem szeretné. vannak még a szűz fiúk közt is igen aljasak. szerintem értelmes ember még csak viccből sem tesz fel ilyen szopatós kérdéseket. (és ki tudja milyenek vannak még)

de kívánom hogy tévedjünk és megismerd az igazi arcát

(módosítottad a kérdést?)

17:47 egyetértek. a beszélgetést én is felajánlom, mert a szűk látókör hátrány. igaz nem leszek reprezentatív, mert nem vagyok átlagos férfi, és a tapasztalataim is egyéniek, de +1 ismeretnek elmegy

és ha már itt tartunk lenne 1 olyan kérdésem is, amit inkább privátban tennék fel

2011. febr. 8. 08:16
 42/48 Tomika90 ***** válasza:
:D gyerünk kutyák :D elég szánalmasnak tartom hogy ócsároltok, írtok egy kisregényt a semmiről de a végén TE megmondod a frankót csak írjon privátot...:D elég átlátszó, és szerintem ennyivel le is tudtuk a beszélgetést ki milyen ember...na menjetek vissza Wow-ozni, béke
2011. febr. 8. 09:44
 43/48 anonim ***** válasza:

a stílusod magáért beszél. közted és köztünk az a különbség, hogy mi nem kötekedünk senkivel, hanem próbálunk megvédeni egy lányt egy esetleges csalódástól.

nyilván neked nem érdeked, hogy hallgasson ránk, ezért vagy ellenséges. én nem azért ajánlottam fel a privátot, mert hajtok rá, egyszerűen elmondom a véleményem, tapasztalataim, felajánlottam az együttműködésem, segítségem. szerintem ez korrekt, sőt, olvassa el a másik srácét is, és rajtunk kívül minél több srác véleményét/történetét. olvassa el a tied is, beszéljen veled, csak ne legyen naiv. ha vadászni akarnék, már rég írtam volna neki, és azt nem jelenteném ki itt.

én nem tudom mit akarsz, de nagyon remélem, hogy nem használod ki a lányt

2011. febr. 8. 21:25
 44/48 anonim ***** válasza:
16:58 voltam
2011. febr. 8. 21:25
 45/48 Tomika90 ***** válasza:
először is...hasznos tanácsokkal láttam el. másodszor: amióta a topic nyitva van beszélgetünk emailen.Harmadszor: olvasd végig a hozzászólást én szerintem nem kötözködtem senkivel sem.Negyedszer: hogy használnám ki mikor legalább 150 kilóméterre lakik, virtuálisan átpaszírozom a tökömet a netkábelen? ötödször:van barátnőm és hüséges tipus vagyok.Hatodszor:szerintem vissza az agarakkal te kis hőscincér ;)
2011. febr. 8. 21:34
 46/48 anonim ***** válasza:

16:58 vagyok

1-2-3.

akkor nézzünk pár "nem túl pozitív kicsengésű" hozzászólást:

"A ragaszkodásod a hihetetlenül nagy egórdra utal.Számodra sose lesz megfelelő emberi lény akivel elveszítenéd mert neked több kell.Boldogtalan vénlány maradsz.Agyba kell változnod.Vagy még fejlődnöd kell hogy agyba is 19 éves legyél...addig viszont esélytelen"

"Ezzel a korhúzósdival csak annyi a baj hogy telnek mulnak a hónapok és egyre csak görcsösebb leszel...vágysz valamire amit nem kapsz meg mert nem hagyod."

"áhh...kajakra megvagytok lőve agyilag :D ha vallási pasit akarsz azt a templomba találod meg...ott keress egy szőke herceget aki ugyanígy gondolkodik és legyetek boldogok életed végéig...erre mennyi az esély?kb mint az ötöslottóra."

":D gyerünk kutyák :D elég szánalmasnak tartom hogy ócsároltok, írtok egy kisregényt a semmiről de a végén TE megmondod a frankót csak írjon privátot...:D elég átlátszó, és szerintem ennyivel le is tudtuk a beszélgetést ki milyen ember...na menjetek vissza Wow-ozni, béke"

a lényegében ezekkel azonos ismétlődéseket és továbbfűzéseket nem másoltam be.

egyszerűen sugárzik a gondolkodásodból, fogalmazásodból a negatív előhang. ez így nem segítség, és nem békére való törekvés.

természetsen te másképp látod

4-5. vagy nem

6. inkább vagyok hőscincér, mint tétlenül nézzem. de amennyire a válaszaiból kitűnik, nem túl hiszékeny lány

téma lezárva?

2011. febr. 9. 16:01
 47/48 Tomika90 ***** válasza:
előbb szóltatok le minthogy én mondtam volna rátok akár 1 rossz szót is...jah és a lány nem hiszékeny, nem buta és még nem is naív...részemről lezárva...
2011. febr. 9. 17:01
 48/48 anonim ***** válasza:
Akkor várj egy olyan valakire,akivel szívesen elveszítenéd és akiben teljesen megbízol.Hidd el,hogy érdemes várni én is egy ilyen valakire vártam,akit most megtaláltam,majdnem 22 évesen
2011. febr. 10. 00:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!