Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ragaszkodok ennyire a...

Miért ragaszkodok ennyire a szüzességemhez?

Figyelt kérdés

19 vagyok. De ha belegondolok, hogy lenne rá alkalmam, akkor elmegy tőle a kedvem, és inkább arra jutok, hogy maradok szűz.

Nem volt olyan még, akivel szívesen elveszítettem volna.

2011. febr. 6. 14:29
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

"és nem vagy nyitott.."-

Hát ez sajnos nagyon is igaz rám.

2011. febr. 6. 14:55
 12/48 A kérdező kommentje:
egyébként meg nem modnanám magam túlzottan érettnek, de éretlennek sem, bizonyos dolgokat viszont biztosan tapasztalnom kell
2011. febr. 6. 14:56
 13/48 A kérdező kommentje:

"Amikor majd találkozol egy olyan férfivel, akiben ösztönösen megbízol, nem fogsz többé okokat keresni meg meséket gyártani, hanem szépen le fogsz vele feküdni."

Igen ez hiányzik. "akiben ösztönösen megbízol"- Így van. Ilyen még nem volt!

2011. febr. 6. 15:02
 14/48 Tomika90 ***** válasza:
0%
Ezzel a korhúzósdival csak annyi a baj hogy telnek mulnak a hónapok és egyre csak görcsösebb leszel...vágysz valamire amit nem kapsz meg mert nem hagyod.Ismertem és ismerek embert aki a nagy ő re várt és végül beérte a bizalommal is...nem kellett neki már szerelem meg a csillag az égről csak hogy bízzon benne és hágja meg végre.Társkeresőzz...szerelmet nem igérek de biztos van valami szemrevaló...bár ez a bizalomra visszatérve ha ennyire körbelőtted a baráti társaságod akkor nem tudom kivel fogsz ismerkedni aki tetszik, megbízol benne és eljutsz odáig...jah és tudod, a széppel vigyázz mert átver és hoppon maradsz ;)
2011. febr. 6. 15:07
 15/48 A kérdező kommentje:

Annyira már rájöttem magamtól is, hogy biztosan nem fogok 30 éves koromig várni, de még 25 évesig sem.:-)

Attól függ kinek mi a szép?Mert gondolom neked is más a szép. és nekem is.

2011. febr. 6. 15:10
 16/48 A kérdező kommentje:

A Társkeresős oldalak nem a legjobbak..

"ah és tudod, a széppel vigyázz mert átver és hoppon maradsz ;)"- Ha úgy vesszük, nemcsak a szépek tudják átverni a másikat, hanem az átlagosak is vagy a csúnyácskábbak, nem szépség függő a hazudozás.

2011. febr. 6. 15:14
 17/48 anonim ***** válasza:
53%
szia, én mindjárt 19 éves leszek, szintén szűz. sosem foglalkoztam azzal, h. mikor vesztem el, pasit se kerestem soha, hisz vallásos vagyok és én csak házasság után szeretném elveszíteni. Most halálosan szerelmes vagyok, de nem változtatok a hozzáállásomon.
2011. febr. 6. 15:17
 18/48 A kérdező kommentje:

Szia,

Örülök, hogy vannak még ilyen lányok, mint te.

Az bizony, hogy nagyon nagy önmegtartóztatás kell hozzá. De ha idáig szűz tudtál maradni, akkor a későbbiekben sem lesz ezzel probléma. Aki elhatároz valamit, az általában véghez is szokta vinni, csak annyi kell hozzá, hogy józan ésszel gondolkozzon az illető.

2011. febr. 6. 15:19
 19/48 Tomika90 ***** válasza:
áhh...kajakra megvagytok lőve agyilag :D ha vallási pasit akarsz azt a templomba találod meg...ott keress egy szőke herceget aki ugyanígy gondolkodik és legyetek boldogok életed végéig...erre mennyi az esély?kb mint az ötöslottóra.A kérdezőnek meg üzenem ha gondolja irjon pivátot...ird le a jó rossz tulajdonságaidat és próbálok segíteni hogy mi az amin változtass ha szeretnél 1ről a 2 re jutni...jah meg az ideálod is ird le
2011. febr. 6. 15:24
 20/48 anonim ***** válasza:

"Nem volt olyan még, akivel szívesen elveszítettem volna."

Megválaszoltad magadnak a kérdést. Mi a gond?

2011. febr. 6. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!