Miért ragaszkodok ennyire a szüzességemhez?
19 vagyok. De ha belegondolok, hogy lenne rá alkalmam, akkor elmegy tőle a kedvem, és inkább arra jutok, hogy maradok szűz.
Nem volt olyan még, akivel szívesen elveszítettem volna.
"és nem vagy nyitott.."-
Hát ez sajnos nagyon is igaz rám.
"Amikor majd találkozol egy olyan férfivel, akiben ösztönösen megbízol, nem fogsz többé okokat keresni meg meséket gyártani, hanem szépen le fogsz vele feküdni."
Igen ez hiányzik. "akiben ösztönösen megbízol"- Így van. Ilyen még nem volt!
Annyira már rájöttem magamtól is, hogy biztosan nem fogok 30 éves koromig várni, de még 25 évesig sem.:-)
Attól függ kinek mi a szép?Mert gondolom neked is más a szép. és nekem is.
A Társkeresős oldalak nem a legjobbak..
"ah és tudod, a széppel vigyázz mert átver és hoppon maradsz ;)"- Ha úgy vesszük, nemcsak a szépek tudják átverni a másikat, hanem az átlagosak is vagy a csúnyácskábbak, nem szépség függő a hazudozás.
Szia,
Örülök, hogy vannak még ilyen lányok, mint te.
Az bizony, hogy nagyon nagy önmegtartóztatás kell hozzá. De ha idáig szűz tudtál maradni, akkor a későbbiekben sem lesz ezzel probléma. Aki elhatároz valamit, az általában véghez is szokta vinni, csak annyi kell hozzá, hogy józan ésszel gondolkozzon az illető.
"Nem volt olyan még, akivel szívesen elveszítettem volna."
Megválaszoltad magadnak a kérdést. Mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!