Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ragaszkodok ennyire a...

Miért ragaszkodok ennyire a szüzességemhez?

Figyelt kérdés

19 vagyok. De ha belegondolok, hogy lenne rá alkalmam, akkor elmegy tőle a kedvem, és inkább arra jutok, hogy maradok szűz.

Nem volt olyan még, akivel szívesen elveszítettem volna.

2011. febr. 6. 14:29
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Tomika90

Írtam neked e-mailt.

2011. febr. 6. 15:41
 22/48 anonim ***** válasza:
81%
Tomika90 minden embernek van vallása csak nem hisznek a vallásukban és templomba olyanok is mennek mint te, ne legyél ennyire gyagyás:D Attól hogy valaki nem hisz a vallásában attól még van vallása, meg templomba is jár olyan aki pokolra való:) Templomba nem pasizni, csajozni kell, hanem imádkozni:) Te egy gyerek vagy, vagy gyerek:) más nem lehet.
2011. febr. 6. 18:26
 23/48 Crusnik válasza:
0%
azért ragaszkodsz a Szűzeségedhez Mert egy idióta vagy
2011. febr. 6. 23:38
 24/48 anonim ***** válasza:

Ez szep :)

en is 19 vagyok es szuz pedig tobb mint 1 eve van baratnom :D o is 19;)

ne is kerdezd hogy miert nem jott meg ossze:(

2011. febr. 6. 23:48
 25/48 anonim ***** válasza:
87%

Nekem húsz évesen sikerült, pedig nem szándékosan őrizgettem, csak mindig az érzéseimet követem. Voltak próbálkozások, meg már cikinek is éreztem, de ez csak a környezet nyomása. Amúgy szép vagyok, azt mondják, bárkit föl tudnék szedni, és tényleg, a fiúkat lányok is föl tudják szedni :)

Amúgy jött a nagy szerelem, pedig én sem hittem benne, azt mondom, olyan fiúval feküdj le, aki hónapokat is kibír udvarlással, ha lelép amiatt, mert nem fekszel le vele, még a lábnyomát is köpd le.

22/L

2011. febr. 7. 00:56
 26/48 anonim ***** válasza:

több oka is lehet, de ha nem tudod, az nem jelent jót.

tehát ez vagy kamukérdés, vagy keresztkérdés, vagy egyértelműen az önismeret hiánya, ami megadja a választ is.

vannak 22 felett is szűz lányok, csak nagyon ritka

ha külső szempontból vizsgáljuk, lehet igényesség, vagy visszataszítóság, esetleg személyiségi probléma (amire tippelek)

14:54

nem értem az utolsó bekezdést, hogy mit cáfoltál vele. lényegében semmit, hiszen a különlegességet pont az adja, hogy lesz 1 ember az életében, akiben bízhat, ÉS akit szeret is, mert olyan amilyen(különleges, illik hozzá, stb).

2011. febr. 7. 16:58
 27/48 anonim ***** válasza:

"Tomika90

Írtam neked e-mailt."

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..

Jó embernek írtál emailt:) ha megtalálod Tomika90 véleményet. Le is fordítom neked, ha kell. Hát tőle nagyon hasznos tanácsokat kaphatsz:S

2011. febr. 7. 17:16
 28/48 anonim ***** válasza:
40%

16:58 vagyok

15:07 de ha belefut egy kényszerkapcsolatba, akkor sem azt kapja, amit várt. ha nincs ló, jó a szamár is, vagy reménykedünk a paripában, és vagy bejön vagy nem. ezért van, hogy az emberek nagy része kényszerkapcsolatokban/házasságban él, és folyamatosan alább adja, csupán azért, mert lusta ismerkedni, vagy belefáradt. a saját gyengeségünket kivetíthetjük a sorsra, megtanulhatjuk megalázni magunkat, de szerintem nem érdemes hazudni magunkank, hogy 7 milliárd ember közül nincs 1 sem akivel boldogok lehetnénk

15:14 akkor hol próbálkozol? neked mi vált be?

ez tapasztalatra vall, ha már az általánosításoktól mentes vagy, akkor kevésbé valószínű hogy te vagy a hibás.

15:19 egy nőnél nem kell nagy elhatározás hozzá, főleg ha vallásos. a vallásban a félelem irányít, az igénytelenség mellé meg szükségtelen az önmegtartóztatás. nem mondom, hogy minden nő frigid, de köztudott, hogy a férfiak sokkal nagyobb ösztönökkel rendelkeznek. és vannak 20 éves szűz fiúk is, azok közül is nagyrészt töketlenek, szerencsétlenek, és kis részük önmegtartóztató.

15:24 ez nem igaz, erre nagy esély van ha valaki templomba jár, sokkal nagyobb mint az 5ös lottó. ráadásul a vallásos emberek nagyobb eséllyel találnak olyat aki gondolkodásban hasonló hozzájuk, és kevésbé a külsőségekre figyel (de azért többségük nem különbözik a "hitetlenektől")

ez a "segítősdi" csajozós szagú, ha ennyi problémád van vele, miért tapadsz még mindig?

18:26 egyetértek habár mise után nem tilos a beszélgetés, léteznek egyházi programok

00:56 köpködni nem kell, de egyetértek :)

2011. febr. 7. 17:25
 29/48 anonim ***** válasza:

17:16 ne legyél negatív, tomika90 olyan ember, akinek odaadhatja a lány a szüzességét. ha szeret szopni első randin.

most már tudom honnan volt ismerős a srác. és biztos vagyok benne, miért írt levelet.

2011. febr. 7. 17:27
 30/48 A kérdező kommentje:

"

Jó embernek írtál emailt:) ha megtalálod Tomika90 véleményet. Le is fordítom neked, ha kell. Hát tőle nagyon hasznos tanácsokat kaphatsz:S"

És , ha nem gondolta komolyan?

2011. febr. 7. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!