Miért ragaszkodok ennyire a szüzességemhez?
19 vagyok. De ha belegondolok, hogy lenne rá alkalmam, akkor elmegy tőle a kedvem, és inkább arra jutok, hogy maradok szűz.
Nem volt olyan még, akivel szívesen elveszítettem volna.
16:58 vagyok
sajnos egyet kell értenem. folyamatosan akadékoskodik, közben nyomul a kérdezőre. nincs lényegi mondanivalója, csak a beszélgetést akarja fenntartani.
nem lepődnék meg, ha meg akarna győzni, miért jó elveszíteni a szüzességed, és miért pont vele.
van rá esély hogy tévedünk, de láttam már máshol én is válaszait, elég vegyesek voltak.
természetesen ha szimpatikus neked, amit mondd/kérdez, akkor fogad meg
17:27
Olyan ember, akinek odaadhatja a szüzességét? Aztán mi is lesz? Nagyon értékelné a lányt utána is ugye? Nem fog megállni egy lánynál egy darabig az is biztos, másik hogy megsz..tja nagyon jó tapasztalat lehet amikor átvert érzése lesz:) Nem vagyok naív.
"nem lepődnék meg, ha meg akarna győzni, miért jó elveszíteni a szüzességed, és miért pont vele.
van rá esély hogy tévedünk, de láttam már máshol én is válaszait, elég vegyesek voltak. "
Nem győzött meg róla, hogy elveszítsem a szüzességem.
"Nem fog megállni egy lánynál egy darabig az is biztos, másik hogy megsz..tja nagyon jó tapasztalat lehet amikor átvert érzése lesz:) Nem vagyok naív."
Én sem vagyok naív:DD de honnan tudod, hogy ő ilyen 'nőfaló'? :) Lehet a kommentjei alapján annak tűnik, de amúgy személyesen lehet teljesen eltér mint amilyen képet kialakított magáról itt gyakorin..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!