Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ragaszkodok ennyire a...

Miért ragaszkodok ennyire a szüzességemhez?

Figyelt kérdés

19 vagyok. De ha belegondolok, hogy lenne rá alkalmam, akkor elmegy tőle a kedvem, és inkább arra jutok, hogy maradok szűz.

Nem volt olyan még, akivel szívesen elveszítettem volna.

2011. febr. 6. 14:29
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
82%
öhm...szerinted hülye vagyok?:) Ő szeretné, ha valaki le...ja. Én ismerem a férfi gondolkodást, mivel én is az vagyok. Nekem teljesen eltérő gondolkodásom van és nekem egy lány nem arra kel, hogy..... ugye érted? Tehát nekem értelmes gondolkodásom van e téren. Mit fordítsak le? De még a vallási témában is butaságokat írt:S Milyen hasznos tanácsot vársz tőle?
2011. febr. 7. 17:35
 32/48 A kérdező kommentje:
De nem azért, vannak olyanok akik nem gondolják komolyan azt amit írnak, jó igaz az más kérdés, mert most itt férfi gondolkodásról van szó. de akkor is. Ismered Tomit?
2011. febr. 7. 17:37
 33/48 anonim ***** válasza:
82%

16:58 vagyok

sajnos egyet kell értenem. folyamatosan akadékoskodik, közben nyomul a kérdezőre. nincs lényegi mondanivalója, csak a beszélgetést akarja fenntartani.

nem lepődnék meg, ha meg akarna győzni, miért jó elveszíteni a szüzességed, és miért pont vele.

van rá esély hogy tévedünk, de láttam már máshol én is válaszait, elég vegyesek voltak.

természetesen ha szimpatikus neked, amit mondd/kérdez, akkor fogad meg

2011. febr. 7. 17:41
 34/48 anonim ***** válasza:
74%

17:27

Olyan ember, akinek odaadhatja a szüzességét? Aztán mi is lesz? Nagyon értékelné a lányt utána is ugye? Nem fog megállni egy lánynál egy darabig az is biztos, másik hogy megsz..tja nagyon jó tapasztalat lehet amikor átvert érzése lesz:) Nem vagyok naív.

2011. febr. 7. 17:42
 35/48 A kérdező kommentje:

"nem lepődnék meg, ha meg akarna győzni, miért jó elveszíteni a szüzességed, és miért pont vele.

van rá esély hogy tévedünk, de láttam már máshol én is válaszait, elég vegyesek voltak. "

Nem győzött meg róla, hogy elveszítsem a szüzességem.

2011. febr. 7. 17:45
 36/48 A kérdező kommentje:

"Nem fog megállni egy lánynál egy darabig az is biztos, másik hogy megsz..tja nagyon jó tapasztalat lehet amikor átvert érzése lesz:) Nem vagyok naív."

Én sem vagyok naív:DD de honnan tudod, hogy ő ilyen 'nőfaló'? :) Lehet a kommentjei alapján annak tűnik, de amúgy személyesen lehet teljesen eltér mint amilyen képet kialakított magáról itt gyakorin..

2011. febr. 7. 17:47
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit javaslok? Ismerkedj meg velem is mint férfi gondolkodásban, nem azért hogy akarjak valamit tőled. Akkor lesz viszonyításod és tudsz véleményt alkotni is. Abból nem lesz baj, ha beszélgetünk. De nekem az is teljesen mindegy, ha megbizol Tomikában, te tudod. Csak jót szeretnék neked, nem rosszat.
2011. febr. 7. 17:47
 38/48 A kérdező kommentje:
Ok írok neked e-mailt.
2011. febr. 7. 17:55
 39/48 Tomika90 ***** válasza:
hühüüü de izgi, a gyakorikérdés nevel belőlem celebet :D a válaszaim nagyrészét tényleg poénnak írom de egy másik részét komolyan...semmiről nem akartam meggyőzni.Ui.:Köszönöm hogy törődtök velem, ez tényleg nagyon jól esik;) szeretlek titeket (K)
2011. febr. 7. 17:59
 40/48 anonim ***** válasza:
Mert van tartásod,és Nő vagy.Ne is legyél más ledobott rongya
2011. febr. 7. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!