Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ragaszkodok ennyire a...

Miért ragaszkodok ennyire a szüzességemhez?

Figyelt kérdés

19 vagyok. De ha belegondolok, hogy lenne rá alkalmam, akkor elmegy tőle a kedvem, és inkább arra jutok, hogy maradok szűz.

Nem volt olyan még, akivel szívesen elveszítettem volna.

2011. febr. 6. 14:29
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert azon kevesek egyike vagy, aki nem egy vizsgaként tekint az első szexuális élményére, amin mihamarabb át kell esni.
2011. febr. 6. 14:30
 2/48 Tomika90 ***** válasza:
28%
A ragaszkodásod a hihetetlenül nagy egórdra utal.Számodra sose lesz megfelelő emberi lény akivel elveszítenéd mert neked több kell.Boldogtalan vénlány maradsz.Agyba kell változnod.Vagy még fejlődnöd kell hogy agyba is 19 éves legyél...addig viszont esélytelen
2011. febr. 6. 14:32
 3/48 A kérdező kommentje:

Azt hiszem elég érett vagyok, hogy 19 éves létemre is szűz vagyok, és nem veszítettem el 14 évesen mint ahogyan a többiek:-)

Így ismeretlenül elég hülyeség, valakit leegózni és éretlennek mondani, hozzáteszem nem ismersz.

Nem várok a hercegre fehér lovon, csak senki nem volt eddig olyan, akiben láttam volna valami pluszt. Nem éreztem semmit különösebben.

Egoista meg nem vagyok:-) Bár az lennék, mert akkor tényleg mindent lesz..rnék úgy ahogy van.

2011. febr. 6. 14:35
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal semmi baj, hogy ragaszkodsz hozzá:) Sokkal normálisabb vagy aki 14 évesen vesztette el;) Majd amikor eljön az idő akkor lesz valaki akivel boldog leszel.
2011. febr. 6. 14:39
 5/48 Tomika90 ***** válasza:
16%
figyelj...én 18 évesen vesztettem el a szüzességem és nem azért mert olyan nagyra tartottam magam...a kishitüség ugyanez.Had elemezzek kicsit : "Nem volt olyan még, akivel szívesen elveszítettem volna." tehát válogatós vagy eléggé a 19. éves korodra sem találtál senkit VAGY éretlen még minderre. "De ha belegondolok, hogy lenne rá alkalmam, akkor elmegy tőle a kedvem, és inkább arra jutok, hogy maradok szűz." ez egyenes beismerés az éretlenséghez.Szerintem.
2011. febr. 6. 14:40
 6/48 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, míg nincs is barátod addig ne gondolkozz olyasmin, hogy miért ragaszkodsz a szüzességedre... fölösleges.

Természetes dolog, hogy nem rohansz egyből egy buliba, hogy összefeküdj az első szembejövővel.

Nem is értem a kérdést.

7/48 anonim ***** válasza:
*mint aki 14 évesen
 8/48 A kérdező kommentje:

"figyelj...én 18 évesen vesztettem el a szüzességem és nem azért mert olyan nagyra tartottam magam...a kishitüség ugyanez.Had elemezzek kicsit : "Nem volt olyan még, akivel szívesen elveszítettem volna." tehát válogatós vagy eléggé a 19. éves korodra sem találtál senkit VAGY éretlen még minderre. "De ha belegondolok, hogy lenne rá alkalmam, akkor elmegy tőle a kedvem, és inkább arra jutok, hogy maradok szűz." ez egyenes beismerés az éretlenséghez.Szerintem."

A nem volt olyan akivel szívesen elveszítettem volna, azt úgy értettem, hogy tényleg nem volt olyan mert ha nem érzek semmi szikrát akivel megismerkedek akkor biztos nem fogok görcsösen belerohanni egy kapcsolatba.

Az éretlenség másnál kezdődik, pl ha belementem volna olyan kapcsolatokba amibe nem akartam egyáltalán, na ez éretlenség és nem az, hogy megválogatom a partnereimet.

(ha válogatós vagyok, az lehet, de szerintem mindenki megválogatja a partnerét. én pedig nem találtam olyat, csak akivel nagyon különbözőek voltunk, és nem értettük meg egymást szinte semmiben..csak az ilyet találtam meg eddig:s vagy akinek én nem jöttem be egyáltalán.)

2011. febr. 6. 14:46
 9/48 Tomika90 ***** válasza:
34%
Figyelj, én amennyi jó nőt látok az utcán nap mint nap legalább annyi jó pasi is van.Akkor csak annyit tudok mondani hogy nagyon pici a baráti köröd és nem vagy nyitott...Ha felszállok a villamosra vagy a metróra miért van az hogy minden vagonba minimum 1 ember van akivel bármikor bárhol bármit...holott azért nekem is megvannak az igényeim...
2011. febr. 6. 14:50
 10/48 anonim ***** válasza:
57%

Mért ragaszkodhatsz hozzá:

A) félsz, hogy...

- fájni fog

- vérezni fogsz

- nem leszel elég jó

- a fiú nem lesz elég kedves

- csak kihasználnak és utána otthagy a srác

- elkapsz valami betegséget vagy teherbeesel

- kevésbé leszel utána értékes

B)

- apácának készülsz

- tiltja a vallásod, hogy esküvő előtt veszítsd el (ekkor is félsz, ugye Isten haragjától)

Az, hogy esetleg különleges értéknek tartod és különleges személynek tartogatod, igazából egy szép mese. A dolgok mélyén az áll, hogy félünk az ismeretlentől meg egy csomó egyéb tényezőtől. Amikor majd találkozol egy olyan férfivel, akiben ösztönösen megbízol, nem fogsz többé okokat keresni meg meséket gyártani, hanem szépen le fogsz vele feküdni.

2011. febr. 6. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!