14 éves lány vagyok és nem tudom hogy le e feküdjek vele?
Ha nem vagy benne biztos akkor NE!
Szerintem ez úgy a jó ha adja magától a dolog. Én is 14 évesen vesztettem el anno, és egyáltalán nem bántam meg még mindig együtt vagyok egy sráccal.
Ha felkészültél rá, akkor lefeküdhetsz vele. De csak ha tényleg. Szüzességből csak egy van :)
De persze ne felejtsetek el védekezni! Sok szerencsét!
Ne feküdj le vele:
- A tested, a szervezeted most változik, fejlődik, ér. Ne stresszeld a szervezeted még a szexel, mert a hormonháztartásodban is változás lép be. (Minimális, valószínű észre sem veszed, de gyorsabban fogsz érni, mint kellene.)
- Tartsd be a sorrendet: udvaroljanak neked, diszkózzatok, csókolózzatok, és ESETLEG pettingeljetek. 14 évesen pedig sem romantikus hely, sem szülői támogatás, sem biológiai igény nincs még a szexre.
- Ha 14 évesen már szexelsz (A LEGO 12-16 éves korig ajánlott) akkor gyermek fejjel fogsz átesni olyan dolgokon, amiken felnőttként kellene.
NE FEKÜDJ MÉG LE SENKIVEL! Van időd, nem maradsz le semmiről!
Olvasd vissza a leveleket. Nézd meg, a többség mit javasolt...
Ha te nem tudod, hogy lefekudjel-e vele, akkor mi kell tudjuk?Most, ha mindenki azt irja, hogy tedd meg, akkor futsz, es nyomba lefekszel vele?Ezt neked kellene eldontsd.
Eddig sok baratod volt, es a motanival reg jartok, tedd meg nyugodtan, 20 eves korodra te is leszel egy nagy ribanc:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!