Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves lány vagyok és nem...

14 éves lány vagyok és nem tudom hogy le e feküdjek vele?

Figyelt kérdés
Én 14 éves vagyok a barátom 16 (én még szűz) ..(ő már nem)...régóta járunk...már sok szor pettingeltünk ..nagy a csábítás hogy lefeküdjek vele de fiatalnak tarom magam hozzá de azt is érzem hogy kész vagyok rá hogy le feküdjek vele..már sok barátom volt de eddig őt szerettem a legjobban úgymond ő az "igazi" ... szerintetek le feküdjek vele?...Mert ő is nagyon szeretné
2011. jan. 21. 19:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy benne biztos akkor NE!

Szerintem ez úgy a jó ha adja magától a dolog. Én is 14 évesen vesztettem el anno, és egyáltalán nem bántam meg még mindig együtt vagyok egy sráccal.

Ha felkészültél rá, akkor lefeküdhetsz vele. De csak ha tényleg. Szüzességből csak egy van :)

De persze ne felejtsetek el védekezni! Sok szerencsét!

2011. jan. 21. 20:29
 12/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..am az utolsónak volt a leghasznosabb a válasza szerintem
2011. jan. 21. 20:58
 13/23 anonim válasza:
Nyilvánvalóan ne, ha nem vagy benne biztos.
2011. jan. 21. 21:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj vele.
2011. jan. 21. 22:01
 15/23 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmit, amíg egy kicsit is bizonytalan vagy!!!
2011. jan. 22. 07:45
 16/23 anonim válasza:
100%

Ne feküdj le vele:

- A tested, a szervezeted most változik, fejlődik, ér. Ne stresszeld a szervezeted még a szexel, mert a hormonháztartásodban is változás lép be. (Minimális, valószínű észre sem veszed, de gyorsabban fogsz érni, mint kellene.)

- Tartsd be a sorrendet: udvaroljanak neked, diszkózzatok, csókolózzatok, és ESETLEG pettingeljetek. 14 évesen pedig sem romantikus hely, sem szülői támogatás, sem biológiai igény nincs még a szexre.

- Ha 14 évesen már szexelsz (A LEGO 12-16 éves korig ajánlott) akkor gyermek fejjel fogsz átesni olyan dolgokon, amiken felnőttként kellene.

NE FEKÜDJ MÉG LE SENKIVEL! Van időd, nem maradsz le semmiről!

Olvasd vissza a leveleket. Nézd meg, a többség mit javasolt...

2011. jan. 22. 22:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónak nem lehet 2 zöld mancsot adni? :)
2011. jan. 23. 07:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért kell ezen a szűzesség-témán annyit tépni a szánkat. Egyszerű biológiai kérdés az egész. Egy 14 éves lány érett a nemi életre. Ha szereti a fiút, akkor lelkileg is megalapozott a vágya.
2011. jan. 23. 10:53
 19/23 anonim válasza:
NE feküdj le vele... 14 éves vagy... nagyon korai
2011. jan. 25. 14:45
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha te nem tudod, hogy lefekudjel-e vele, akkor mi kell tudjuk?Most, ha mindenki azt irja, hogy tedd meg, akkor futsz, es nyomba lefekszel vele?Ezt neked kellene eldontsd.

Eddig sok baratod volt, es a motanival reg jartok, tedd meg nyugodtan, 20 eves korodra te is leszel egy nagy ribanc:))

2011. jan. 26. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!