Még szüz lány vok hogyan védekezhetek az elsö alkalommal? Ha nem szedek fogamzásgátlót terhes leszek? és a barátommal a menci elött vagy után feküdjek le? Csak olyan irjon aki normálisan válaszol
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 19:47
1/6 anonim válasza:
ha nem szedsz fogamzásgátlót MINDENKÉPPEN VÉDEKEZZETTEK ÓVSZERREL, mert bizony anélkül teherbe eshetsz. nagyon fontos, hogy védekezés nélkül ne feküdj le a sráccal, és ne higgy neki ha azt mondja kiveszi mielött elmenne, mert ez a módszer nem biztonságos, így is teherbe eshetsz.
szerintem inkább mensi után legyen,mert elötte fájdalmasabb lehet, olyankor érzékenyebb vagy.
2/6 anonim válasza:
ovszer es nem lesz gond. mind1 mikor szeretkeztek ha vedekeztek. azert ne mensi alatt csinaljatok, de ennyi. ha 28 napos a ciklusod a 14. nap van az ovulacio, ekkor vagy a legtermekeneyebb. de ha helyesen vedekeztek nem tortenhet baj.
3/6 anonim válasza:
használjatok gumit, az a biztonságos, mert a többi cucc sokkal kevésbé bizti és a fogamzásgátló hormonja tönkreteszi a szervezeted, és meddő lehetsz a későbbiekben, am meg az se azonnal hat, a gumit meg csak felhúzza a pasid és annyi, am meg a naptármódszer se biztonságos, csak 40 felett, szal azt se ajánlom
5/6 anonim válasza:
Óvszer, szerintem érdemes kivárni amíg elmúlik a menstruáció.
6/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mikor fekszel le a barátoddal, mert VÉDEKEZNI MINDIG KELL! Óvszer+ne engedd, hogy beléd élvezzen. Tablettához szerintem még nagyon fiatal vagy! A kiszámolgatós (naptár) módszer pedig a te korodban nem igazán működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!