Én egy 16 éves lány vagyok és szűz. Van egy fiú aki már nagyon régóta tetszik és már lehet hogy szeretem is. De az a lényeg hogy arra kért h feküdjek le vele. Mit tegyek? Azt mondta h szeretne többet is csak bízonyítanom kellene. SEGÍTSETEK!
Hát gondold végig, hogy akarod te ezt? Kívánod a srácot? Vágysz rá? Szerelmes vagy vele? Mióta vagytok együtt? Vagy csak ismeretlenül kért erre?
Neked kell eldöntened, de szerintem a fokozatosság elvét tartsátok be, romantikázzatok picit. Adj magadnak időt. Nem kerget a tatár, csak nyugi. Ha elég időt adsz magadnak, nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni, mert jönni fog magától a válasz.
Bizonyítsál, csak ne így. Akkor fekszel le valakivel, amikor Te is szeretnéd. A szex erről szólna, nem? Vagy szerinted ez csak egy szívesség a lány részéről?
De emellett bizonyítson ő is.
(viszont ma is tanultam egy jó szöveget :D)
De szar szöveg :D :D
Neked kellene bizonyítani? Most mondom meghúz, és valamilyen hülye indokra hivatkozva azonnal dobna.
Valahonnan megtudta h tetszik neked, és kapva kap az alkalmon
Csak akkor lehetne több ha lefekszel vele?
Ez olyan ygökér duma.
14 éves voltam mikor elveszettem a szüzességem, a srác vmi hasonló dumát nyomott le nekem (az nem derül ki a kérdésből h együtt vagytok e a sráccal
mi jártunk és amikor azt mondtam neki h nem szeretném még mert várnék vele akkor azt mondta h elhagy ha nem teszem meg...megtettem. elég hülye voltam. utána rá 2 hétre szakitottunk...sztem várj vele, ismerd meg jobban a srácot és csak aztán dönts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!