15 éves lány vagyok! És van egy barátom 3 hónapja
járunk! Vár rám 1 évet feküdjek le vele? Nem vagyok
túl fiatal? 16 leszek mikor meg kellene történi-e! A
Pasim 18 éves!
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 11:28
1/9 anonim válasza:
"Vár rám 1 évet feküdjek le vele?" Ezt a kérdést nem értem. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne feküdj le vele, abból nem lehet gond.
2010. aug. 10. 11:29
2/9 anonim válasza:
Akkor a pasi 1 perverz lehet eléggé.
Szórakoztasd inkámb a korod belieket.
Am én is 3 hónapja vagyok a bnőmmel és már lefeküdtünk. (egyikünk sem 18)
2010. aug. 10. 11:29
3/9 anonim válasza:
én a jelenlegi barátnőmmel 1 év 11 hónap után feküdtem le, voltak előtte is barátnőim akikkel lefeküdtem, de őt nem csaltam meg, ha szeret, megvárja amíg biztos leszel:D
addig is petting:D
2010. aug. 10. 11:35
4/9 anonim válasza:
Szerintem feküdj le vele ha szereted.
2010. aug. 10. 11:36
5/9 anonim válasza:
tök mindegy hány éves vagy, és h ö hány éves, és h mennyit váratod szerencsétlent. ha akarod tedd meg, nem kell ezt annyira felfujni
2010. aug. 10. 12:00
6/9 anonim válasza:
Ha ezt meg kell kérdezned, akkor ESZEDBE SE JUSSON LEFEKÜDNI VELE!!!
Ha tényleg késznek éreznéd magadat a dologra, nem egy ilyen anonim oldalon kérdezgetnéd.
2010. aug. 10. 13:31
7/9 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy valakivel "le kell feküdni" . Ha szereted,akkor szerintem 16 évesen nem nagyon korai a szüzesség elvesztése,persze megfelelő védekezés mellett! Erről ne feledkezz el,soha! Anyukáddal nem tudod az ilyet megbeszélni? Lehet normális lenne,és elkísérne majd a nőgyógyszhoz,aki a későbbiekben megfelelő tanácsokkal,védekezési módokkal láthatna el,így anyukádéknak nem kellene tartania a "váratlan meglepitől".
2010. aug. 10. 13:38
8/9 anonim válasza:
szerintem nem kell 1 évet várni vele, ez nem olyan hatalmas dolog, felesleges így rákészülni.
ezek az időkorlátok meg... felesleges kijelölni a dátumot. ha úgy érzed hogy szereted és akarod is, akkor feküdj majd le vele. amíg azon kell gondolkoznod, hogy hány hónap múlva, addig még ne, majd amikor már nem érzed azt hogy minél később, annál jobb, akkor.
2010. aug. 11. 08:28
9/9 anonim válasza:
Ha szereted, akkor igen. Ha csak azért feküdnél le vele, mert úgy érzed ideje, akkor meg keress olyat, akivel akkor is lefeküdnél, ha nem éreznéd így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!