Izgató tud lenni egy pasi számára egy 25 éves szűz nő?
Sziasztok!
Láttam a témát. Én egy szűz srác vagyok és 29 éves. Én nagyon örülnék, ha egy szűz lánnyal sikerülne összejönnöm, mert akkor együtt fedezhetnénk fel a "dolgokat" és így örökre nagyon szép emlékeink lennének.
Nem vagyok csúnya, de sajnos a dadogás a csajok többségénél problémát jelent, ezért nem jött össze. Régebben emiatt eléggé félénk/ gátlásos is voltam.
Mindig úgy voltam vele, hogy majd szerelem és csak aztán a többi, de már 2 éve a szexpartnerkeresőn is próbálkozom. Ott sem könnyű találni.
Ha már nem lennék szűz, akkor valószínűleg a dadogás megszűnt volna.
Az ismerősök között már szinte nem is, de a randin eléggé tudok izgulni, aztán ráírja a beszédemre ezt.
Prostituáltakra sosem vágytam, visszataszítónak tartom, egy normális egyedülálló lányt keresek.
Valaki nem akar segíteni? Vagy segíthetnénk egymáson.
Bármi kialakulhat, nem leszek az elrontója semminek, amennyiben kölcsönösek az érzelmek.
Szívesen ismerkednék!
Én azok pártját fogom akik szerint inkább az a kiábrándító, hogy egy 12-13 kislány már nem szűz. Az hogy te igen nem tudom, hogy mennyire izgató a pasiknak, mert én is nő vagyok. Mindenesetre sok-sok olyan férfi van, aki számára értéket képviselsz. Mert biztos volt rá lehetőséged mégsem adtad oda magad az első jöttmentnek.
Semmiről sem maradtál le. Van még bőven időd, hogy élvezd a megfelelő partnerrel.
A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
utolsóhoz reagálva: Nem igazán szokott az érdekelni, hogy a nagy többség mit is gondol, mindig próbáltam elhatárolódni a "többiektől"...sok mindenben. Ha bolond vagyok mások szerint, akkor hát legyen :) Bóknak veszem
A szüzesség pedig nem azért van még meg, mert valami bigott neveltetésben részesültem...Egyszerűen csak a felkínálkozó egyéjszakás lehetőségek nem vonzottak és szerintem nem is fognak...
Ennyi.
Látod kérdező, EZ a gáz! Hogy 25 éves létedre nem volt még EGYETLEN NORMÁLIS kapcsolatod SEM, csak egyéjszakás lehetőséged! Ezért a válaszom : nem. Ha egy ember 25 éves koráig nem tud kapcsolatot kialakítani, ott valami nagyon nem karika....
Kedves utolsó! Valóban nem karika, hanem gömb! A világ gömbölyű!...nekem minden esetre...:)
Nem kellene másokat sértegetni, kíváncsi lennék, hogy neked van e egyéb testi lelki bajod...mert tuti van, olyan nincs, hogy nincs, hidd el, tudom, mint ahogy tökéletes ember sincsen!
Nem tudom,velem, a pasikkal vagy a világgal van-e baj? Valószínűleg mindegyikkel, mert félénk vagyok, de normális, a pasik nagy százaléka valószinüleg furának tart, mert nem úgy gondolkodom, mint a nagy átlag, a világ pedig elkurvult...(a mai 14évesek kinézetére és felfogására gondolok, van tapasztalatom, friss-tanár vagyok).
A másik, érdekes az a feltevés, hogy attól nő-e egy nő, hogy már nem szűz. Ebben az esetben, egy 14 éves nem szűz vihogó teenager már nőnek számít? Kötve hiszem...A nőiség nem ezen áll vagy bukik, de én csak egy 25 éves lány vagyok, tuti nem tudhatom...
döbbentem olvasom a kommenteket...
és büszkén mondhatom magamról hogy a világ egyik legcsodálatosabb dolgában már volt részem és ez a szex... (18 évesen vesztettem el és 26/F vok)
nem érdekel ki mit mond érték e vagy sem a szüzesség, tény és való akinek eddig nem volt része szexben halvány lila fogalma sincs az egészről, nincs az az érzés amikor a szerelmeddel összebújsz és a gyönyörök gyönyörét éled át, amikor eggyé váltok, testileg lelkileg.. leírhatatlan
ui.: lehet itt dobálózni tizenéves qrvákkal meg hogy a pasik szemetek, kihasználnak /minden 2 emberen múlik/ meg minden, ez nem mentség
szóval szexre fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!