Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Izgató tud lenni egy pasi...

Izgató tud lenni egy pasi számára egy 25 éves szűz nő?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 19:22
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
73%
Ha jól néz ki simán sőt még nagyobb kihívásnak tűnik mint a többi, de általában a 25 évesen szűz nők nem a legszebbek.
2010. dec. 3. 19:23
 2/39 anonim ***** válasza:
32%
14 évesen is ritka a szűz nő, nem hiszem h 180 kiló alatt túl sok 25 éves szűz lány lenne.
2010. dec. 3. 19:25
 3/39 anonim ***** válasza:
63%

hát hogy őszinte legyek annak általában oka van ha 1 csaj 25 évesen szűz.

hogy érthető legyen:vagy ronda, vagy bolond.

máskülömben elkelt volna már.

nemhiszem hogy azért szűz mert ezt annyira okos döntésnek véli. ha igen akkor meg a második ok miatt.:bolond..

4/39 anonim ***** válasza:
65%

19:23

nem biztos az, lehet h csak sokat volt sitten

amúgy ha tetszik neki akkor ez egy plusz dolog lehet, hogy ő neki az első, de csak ettől nem fog tetszeni senkinek (csak annak aki nagyon kanos).

5/39 anonim ***** válasza:
78%

és, ha csak átlagos de csinos nőről van szó ?

az is lehet, hogy túl félénk, és nem mer kapcsolatba lépni..

2010. dec. 3. 19:32
 6/39 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor nagyon kérem a válaszadókat, hogy kicsit vonatkoztassanak el attól a marhaságtól, hogy két indok van: ronda és bolond, mert ez eléggé beszűkült látásmódot takar, és nem is minősül válasznak...Mert ugye nem azt kérdeztem, hogy mitől lehet egy nő 25 évesen szűz...

Másik dolog pedig, mi lenne, ha megismerkednél egy helyes, vidám csajjal, aki mondjuk lehetne akár álmaid nője, 25 éves, de kiderül róla, hogy szűz...elkezdesz azon agyalni, hogy flúgos-e vagy sem? XD

2010. dec. 3. 19:32
 7/39 anonim ***** válasza:
86%

J válasza

Kedves kérdező ha ténleg egy csinos kedves őszinte vidám lány vagy és jól megértenénk egymást. engem nem zavarna hogy szűz vagy.Nem tekintem se előnynek se hátránynak mert egy kapcsolat nem ezen múlik. de ha pl a párom szűz és úgy dönt hogy velem veszti el azt én egy nagy megtiszteltetések, szép ajándéknak veszem.

2010. dec. 3. 20:48
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Naná, hogy izgató lehet:)

Ha elképzelem, hogy hirtelen 25 év felgyülemlett szexuális feszültsége oldódik fel, hűha!

2010. dec. 3. 22:17
 9/39 anonim ***** válasza:
58%

Igen

21F

2010. dec. 4. 00:26
 10/39 anonim ***** válasza:
77%
Én is egy 25 éves szűz lány vagyok, és nem tartom magam se rondának, se elmebetegnek. Sokkal inkább tartom magam olyan értékesnek, hogy ne adjam oda magam mindenkinek, aki kéri, hanem majd csak annak az egynek, akivel családot alapítok a jövőben. Pedig már vitték volna a szüzességemet elégszer, mégsem ilyen egyszerű az.
2010. dec. 4. 02:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!