Izgató tud lenni egy pasi számára egy 25 éves szűz nő?
Sztem. minden 25 éves nő csodálatos,ha szűz ha nem.
Igaz én már elmúltam 25.
Persze igazából fekve derül ki ,hogy mit is tud.
Hölgyem ,minden elismerésem az öné!
Az olvasottakból ítélve,a tökéletes határát súrolja!!!
:-)
Igen. Mindenképpen. Én annál értékesebbnek tartanám. De megkérdezhetem, hogy maradtál szűz? Vallási vagy erkölcsi okokból?
És miért írsz úgy, mintha baj lenne ez? Sztem tök jó inkább. Nem értem mások mért nyavalyognak ezen. Lehet azon irigykednek, hogy az ő bnőjük már nem volt szűz, amikor megismerték. Ja, meg sokan lehet összetársítják a szüzességet a prűdséggel. De sztem ne foglalkozz az ilyenekkel, mer ezek hülyék.
20/pucás
Én már nem vagyok szűz, de még sose "szeretkeztem". Megfelelő partner hiányában higgyétek el, egy pasinak sem az igazi. És nem vagyok egy Quasimodo, vagy elmebeteg, vagy tapló gyökér. Egyszerűen így jött össze. Nem is szűz lányt keresek, hanem olyat, aki szeret, és úgy adja oda magát.
27f
Én simán kibontanám. És a 13 éveset? Ez itt nem hasonlat.
Hidd el kedves kérdező, nem vesztettél semmit, ha még szűz vagy (, de nem is nyertél :) ). Én személy szerint szerencsésnek gondolom azt a fickót, akinek majd először odaadod magad.
A szex különben sem olyan dolog, amit 4-5 alkalomból ne lehetne kitapasztalni. Ha szeretik egymást a felek, kölcsönösen rávezetik egymást arra, hogy mi jó nekik.
belegondoltam hogy mennyire is tudná kielégíteni egy szűz csaj az igényeimet.
de semennyire.
hogy is tudná?
semmit se tud a szexről.
persze örülnék énis egy szűz csajnak akit még nemmocskolt be más és nekem adja magát oda elsőnek.
de a páradik dug ás után kiderülne hogy semmitse tud.
és előbbutóbb beleunnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!