Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Izgató tud lenni egy pasi...

Izgató tud lenni egy pasi számára egy 25 éves szűz nő?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 19:22
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%
Illetve az is lehet, hogy akikkkel találkozik pasikkal azok a bolondok és egyszerűen inkább nem, saját pl ( vagy csak azt akarta, vagy skizofrén volt és egyéb idegi betegségek, vagy a kapcsolat első hónapjában folyamatosan osztott, vagy annyira félénk volt, hogy 2év múlva sem történt volna meg). Tehát erről a pasik is tehetnek ennyi.
2010. dec. 5. 11:34
 12/39 anonim ***** válasza:
80%
25 éves vagyok és szűz. Nem vagyok ronda és bolond se. Nem tartogatom magam az esküvőig, egyszerűen eddig vhogy nem akadtam össze senki olyannal, akivel megtettem volna. Régebben nagyon önbizalomhiányos voltam, ez sokat javult azóta. Most lenne több "jelentkező" is, de vhogy visszarettennek a dologtól vagy selejtesnek tartanak emiatt, nem tudom. Így hiába szeretnék együtt lenni vkivel, nincs rá lehetőség. Pontosabban habár nagyon kívánom a szexet és nem biztos, h várnék a szerelemre emiatt, nem egy disco mögött képzelem el a dolgot egy vadidegennel.
2010. dec. 6. 00:06
 13/39 anonim ***** válasza:
51%

ha szűz még akkor nem is nő.

hanem lány.

2010. dec. 6. 09:37
 14/39 anonim ***** válasza:
17%

Így van.

Amugymeg én szivesen kiprobálnék egy 25éves szűz csajt márcsak a felgyülemlett feszültség miat is tuti hogy nagyon kemény menet lenne

2010. dec. 6. 13:48
 15/39 anonim ***** válasza:
90%

"aki mondjuk lehetne akár álmaid nője, 25 éves, de kiderül róla, hogy szűz...elkezdesz azon agyalni, hogy flúgos-e vagy sem?"

Ha álmaim nője lenne és én meg az ő álmainak a férfija, nem foglalkoztatna, hogy szűz, hiszen az úgyis csak átmeneti állapot :)

2010. dec. 8. 14:42
 16/39 anonim válasza:
71%

44 éves vagyok, a szüzesség fiatalon valamelyest érdekes volt ma már lényegtelennek tartom. Több oka is lehet, hogy valakinek a szerelmi élete nem tud betetôzni 25 éves koráig sem és ez nem feltétlenül ôt minôsíti.

A szüzességet önmagában nem tekintem értéknek (és most nem azok ellenében beszélek, akik igen, mert tisztában vagyok vele, hogy ez a vélekedés csak a hagyományos értékekre épülô neveltetés esetleg vallásosság következménye, ez pedig mindenkinek saját keresztje vagy szerencséje), mert egy tapasztalt nô több gyönyört, ami a boldogság keresés fontos eleme, tud nyújtani. Amennyiben a kései szüzesség mögött az igényesség, a mély érzelmek keresése vagy általában az út keresés van teljesen normálisnak érzem. De csak azért szûznek maradni, mert az "érték" - nem helyes, nem a boldogsághoz vezetô út nekem. A férfiak oldaláról pedig infantilisnek érzem azt, aki izgalomba jön az érintetlenségtôl, és jellem hibásnak, aki mind több "virágot akar leszakíta", s mint nagy vadász tetszelegni. Ezzel szerintem felelôtlenül hamis értéket plántálnak a nôk fejébe.

A lényeg: természetesen izgalmas tud lenni egy 25 éves szûz de nekem nem a szüzessége miatt, hanem külsô és belsô harmónia miatt, ahogy bárki más.

2010. dec. 9. 07:57
 17/39 anonim válasza:
64%
Szerintem nem baj és izgalmas is tud lenni:) Nekem a legidősebb szűz barátnőm 21 éves volt és a mai napig jó arra gondolni, hogy azelőtt senki és azután 3 évig csak én voltam vele:))) Nekem jobban bejönnek a tényleg szende lányok (29 vagyok és jó kiállású, mielőtt valaki bemondaná, hogy biztos trógerül nézek ki)
2010. dec. 10. 10:55
 18/39 anonim válasza:
68%

Szerintem amíg szűz valaki, addig azt hiszi, hogy hű mekkora esemény a szüzesség elvesztése, utána visszagondolva azonban egyátalán nem nagy szám. Sok csajnak az első alkalom fájdalmas vagy kellemetlen, márcsak ezért sem olyan magasztos esemény. Szex közben átveszi az irányítást az ösztön, szóval eleve nem csupán a tiszta érzések vezérelnek. Azzal kapcsolatban meg, hogy "25 év felgyülemlett szexuális feszültsége oldódik fel" annyit mondanék, hogy ugyanakkor ennyi idő után biztos nagyobb félelem, gátlásosság és bizonytalanság is halmozódott fel, szóval egy olyan pasit kell hozzá kifogni, aki kellőképpen megértő.

A konkrét kérdésre válaszolva pedig szerintem egy pasi számára akkor vonzó egy 25 éves szűz nő, ha valami más miatt már eleve vonzónak találja. Pusztán attól, hogy még szűz, csak az élvhajhászok zsonganak be.

2010. dec. 10. 12:20
 19/39 anonim ***** válasza:
60%
"tartom magam olyan értékesnek". Attól hogy te magad nem tartod magad bolondnak, attól még a nagy többség annak fog.
2010. dec. 10. 13:06
 20/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

utolsóhoz reagálva: Nem igazán szokott az érdekelni, hogy a nagy többség mit is gondol, mindig próbáltam elhatárolódni a "többiektől"...sok mindenben. Ha bolond vagyok mások szerint, akkor hát legyen :) Bóknak veszem

A szüzesség pedig nem azért van még meg, mert valami bigott neveltetésben részesültem...Egyszerűen csak a felkínálkozó egyéjszakás lehetőségek nem vonzottak és szerintem nem is fognak...

Ennyi.

2010. dec. 10. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!