Magamban csinálom már egy ideje, vágyom hogy elveszítsem, de az gáz lenne, mi tegyek? 13/L
Figyelt kérdés
Naponta kb. 2x szoktam pettingelni, átlagban naponta 3x van orgazmusom, vágyom arra, hogy elveszítsem a szüzességem, de se barátom sincs és szerintem még túl fiatal vagyok hozzá! Segítsetek!!!!2010. nov. 15. 21:02
51/55 anonim válasza:
Szerintem igen. Van pár mostani osztálytársam aki még életébe nem is smárolt és sztem ez gáz 16 évesen..
Lehet h énis kicsit elhamarkodtam de nem bántam meg, legalább nem vagyok olyan tudatlan mint ők
52/55 anonim válasza:
Azt a qva élet... :D Nem hogy akkor, hanem még mindig ultra gáz vagy.. zseniális értékrended van, ezzel nyugodtan eláshatod magad és megkockáztatom hogy ezzel a többség is egyetért. 16 évesen hivatalosan is divatr.ibanc lettél és büszke vagy rá, gratulálok ;).
53/55 anonim válasza:
Mért lennék már ribanc? :D
ribanc = partnereit sűrűn váltogató,szexéhes nő.
Kimondta hogy én sűrűn váltogatom őket? :)
54/55 anonim válasza:
Dikk.. még ezt is googleból szedted ki ahogy nézem, grat :D
Tudom mit jelent, és a te gondolkodásmódod ezzel a zseniálisan színvonalas értékrenddel 100%-ban megegyezik ennek a kifejezésnek, amit ilyenkor szoktak használni. 30 évesen is biztos azt fogod figyelni, hogy 16 éves korában ki mennyit smárolt meg szexelt.. tiszta szégyen.
55/55 anonim válasza:
Nem azt figyelem, csak nem értem miért szolnak bele az életembe :) azt mondták majd megbánom nem bántam meg. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!