Magamban csinálom már egy ideje, vágyom hogy elveszítsem, de az gáz lenne, mi tegyek? 13/L
úristen..olyanok vagytok mint a nyulak
no nem azért mert korán és sokat...hanem mert kiközösítitek aki nem olyan mint ti (alias aki nem múlt még el 18) nagyongrat nyuszikáim *tapsol*
Szólj a 14. születésnapodon, majd beavatlak ;)
18/F
Én 19 voltam, amikor elveszítettem a szüzességem, most 24 vagyok, és még mindig ugyanaz a pasim.
Így van 13 éves, és túl fiatal vagy, és ezt magad is jól tudod.
Az, hogy vágysz a szexre, az teljesen természetes dolog, ennyi idősen már érthető. De nem szabad elhamarkodni semmit, mert később nagyon megbánhatod.
Én is 13 voltam. Mentségem csak annyi, hogy nekem nem szex hanem szeretethiányom volt és akkor még nem voltam olyan jó emberismerő és azt hittem attól az embertől megkapom a szeretete ha már otthon nem. Ez egy ideig így is volt csak aztán rájött, hogy akár dughatna is velem... (Mondjuk Neki kellet volna több eszének lenni, de Neki annyi sincs most, mint nekem akkor).
És nagyon megbántam, ne kövesd el ezt a hibát.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!