Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Magamban csinálom már egy...

Magamban csinálom már egy ideje, vágyom hogy elveszítsem, de az gáz lenne, mi tegyek? 13/L

Figyelt kérdés
Naponta kb. 2x szoktam pettingelni, átlagban naponta 3x van orgazmusom, vágyom arra, hogy elveszítsem a szüzességem, de se barátom sincs és szerintem még túl fiatal vagyok hozzá! Segítsetek!!!!
2010. nov. 15. 21:02
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
26%

úristen..olyanok vagytok mint a nyulak

no nem azért mert korán és sokat...hanem mert kiközösítitek aki nem olyan mint ti (alias aki nem múlt még el 18) nagyongrat nyuszikáim *tapsol*

2010. nov. 19. 00:23
 32/55 anonim ***** válasza:
utolsó, ez nagyon"értelmes" válasz volt
2010. nov. 19. 11:20
 33/55 anonim ***** válasza:
hátbocs, de a nagytöbbség kicsivagy bögöljmeg válaszánál azért értelmesebbXD..csak gondolom nem esett le mit akartam mondani -.-"XD
2010. nov. 21. 18:42
 34/55 anonim ***** válasza:
Petting? Ha nincs barátod, akkor nem tudsz pettingelni. A petting azt jelenti, amikor a barátoddal megtörténik csókolózás, orális kényeztetés... Csak behatolás nem. Ennyi. Szerintem a maszturbációra gondolsz. Figyelj! Normális, hogy a korodbeli lányok mind kívánják (saját tapasztalat) , hiszen tombolnak benned a hormonok. De NE LEGYÉL FELELŐTLEN! Az semmiképp. Várj az igazira :)
2011. márc. 6. 13:31
 35/55 anonim ***** válasza:
Lehet tudnék segíteni.
2011. márc. 6. 13:35
 36/55 anonim ***** válasza:

Szólj a 14. születésnapodon, majd beavatlak ;)

18/F

2011. márc. 6. 13:59
 37/55 anonim ***** válasza:
jajj máh. nevét se tudom még.. csak azt tudom hogy ő még csak most (lesz) 14 xDDD
2011. márc. 6. 14:00
 38/55 anonim válasza:

Én 19 voltam, amikor elveszítettem a szüzességem, most 24 vagyok, és még mindig ugyanaz a pasim.

Így van 13 éves, és túl fiatal vagy, és ezt magad is jól tudod.

Az, hogy vágysz a szexre, az teljesen természetes dolog, ennyi idősen már érthető. De nem szabad elhamarkodni semmit, mert később nagyon megbánhatod.

2011. márc. 6. 14:13
 39/55 anonim válasza:
13 évesen és ezzel az agyi szintell inkább a kis vakondot nézzed .. az a te szinted.. én 16 voltam és fél év után feküdtem le a barátommal .. együtt voltunk 2,5 évet... várj még vele .. majd ha tudod a szexuális fogalmakat akkor gondolkodj ien dolgokba ..
2011. márc. 6. 14:16
 40/55 anonim ***** válasza:

Én is 13 voltam. Mentségem csak annyi, hogy nekem nem szex hanem szeretethiányom volt és akkor még nem voltam olyan jó emberismerő és azt hittem attól az embertől megkapom a szeretete ha már otthon nem. Ez egy ideig így is volt csak aztán rájött, hogy akár dughatna is velem... (Mondjuk Neki kellet volna több eszének lenni, de Neki annyi sincs most, mint nekem akkor).

És nagyon megbántam, ne kövesd el ezt a hibát.

22/N

2011. márc. 6. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!