Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Magamban csinálom már egy...

Magamban csinálom már egy ideje, vágyom hogy elveszítsem, de az gáz lenne, mi tegyek? 13/L

Figyelt kérdés
Naponta kb. 2x szoktam pettingelni, átlagban naponta 3x van orgazmusom, vágyom arra, hogy elveszítsem a szüzességem, de se barátom sincs és szerintem még túl fiatal vagyok hozzá! Segítsetek!!!!
2010. nov. 15. 21:02
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
sok komolykodó -.-" lelövitek a poént :D
2011. márc. 6. 14:30
 42/55 anonim válasza:
54%
:D Te jó ég.....az első hozzászólónak írom,hogy nagyon büszke lehet,hogy szétkuratta magát 13 évesen.....kicsi csíra...még legóznod kéne 13 évesen és micimackót nézni...ne széttárt lábbal dícsekedni,hogy megkefélt nem tudom hány emberke.....a ribanca.....na annak aki azt írta,h hol laksz?? te pedofil paraszt....megkúrnád mi??? lelkisérűlt hülyegyerek...megadom az én címem gyere ide....szetbaxom a segged az acélbetétes cipőmmel úgy,h a szájadon jön ki a lábszagom...h rohadna meg az ilyen pedofil paraszt.....a kérdezőnek meg annyit,hpgy ülj le a seggedre kisasszony.....ne égjen a puncid...
2011. márc. 6. 14:38
 43/55 anonim ***** válasza:

áÁÁ :DDD

acélbetétes, és ha fényezed még jól fel is csúszik! :DD

acélbetét gyenge, lassítja a mozdulatod -.-

2011. márc. 6. 14:41
 44/55 anonim válasza:
Emberek! A kiscsaj tavaly novemberben írt. Szerintem már rég elvesztette a szüzességét, az első meg túl van az első trimeszteren, ha már megjött neki az első! :-)
2011. márc. 6. 15:02
 45/55 anonim ***** válasza:

én 13 évesen még barbibabáztam, meg árokfogóztam a szomszéd gyerekekkel....és mégis felnőttem! ne gondolkozz ilyeneken, de sajnos ha egyszer belefogsz akk nem tod abbahagyni. Masztizni lehet, az belefér mindig minden körülmények között.

20 L

2011. márc. 6. 20:25
 46/55 anonim ***** válasza:

mindíg minden körülmények között? :)

Oké ^^ avagy, ha Te mondod 20L!

2011. márc. 6. 21:22
 47/55 Ixdecske ***** válasza:

1.pettingelni nem igazán lehet egyedül.

2. ha nem szeretkeztél még honnan tudod h tényleg orgazmusod volt?

3. Ha fiatalnak érzed magad ne tedd meg nem kötelesség 15 éves vagyok és én sem tettem még meg

2011. márc. 6. 22:14
 48/55 anonim ***** válasza:

Én emlékeim szerint már óvodás korom óta maszturbálok,

nagyon rosszul éreztem magam mindig utána,mert fogalmam sem volt mit csinálok,és miért vágyok rá újra és újra..

Aztán elkezdtem serdülni,és megértettem,mit csináltam anno...furcsa,hogy miért volt meg bennem a vágy,már ilyen kiskoromban?Ijesztő...

De mégis,csak nemrég vesztettem el a szüzességemet,egy komoly párkapcsolatban.

20/L

2011. márc. 7. 22:55
 49/55 anonim ***** válasza:

na sziasztok! az első vagyok :D most 16 éves.

nem bántam meg még most sem. Nem volt semmi betegségem, sem abortuszom ahogy sokan gondolnák :)

pusszancs :*

2013. jún. 11. 16:56
 50/55 anonim ***** válasza:
És még mindig úgy gondolod, hogy ez azért lehetett, mert olyan "korán értél"? De most őszintén.
2013. jún. 12. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!