Magamban csinálom már egy ideje, vágyom hogy elveszítsem, de az gáz lenne, mi tegyek? 13/L
21.22-nek
Ezekszerint gáz. Nemisértem hogy birom ki, hogy szűz vagyok :(.
17/F
Jesszus, komolyan a 13 éves kislányok oltják 1mást ebben a témában? Ne a szexen járjon az eszed, hanem menjél az oviba. Kisliba. Vagy barátkozz a pedomaci.hu-val, bár van egy sanda gyanúm, hogy már voltál fent rajta.
Azért meg respect, ha tudsz egyedül pettingelni, te vagy a teremtés koronája. Ovis.
A másik 13 évesnek meg gratulálok, anyukája igazán büszke lehet rá.
"When i was your age i lost a tooth, Not my virginty.."
13 évesen lehet hogy érdekel a téma, de ha odadobod magad valakinek ilyen fiatalon azt később nagyon meg fogod bánni.
Pettingelni egyedül nem lehet, önkielégítésnek hívják.
17:59 - Irtó béna pasi lehetsz, ha a 13 éves csírákra akarsz rámászni. 31 vagy, nőj fel.
első neked gratulálok, anyád helyében jól megpofoználak, kis rib@nc.
kérdező: várjál vele 4-5 évet főleg, hogy a fogalmakkal sem vagy még tisztában, a maszturbálás simán belefér 13 évesen na de a szex.. amúgy nem érnek a kislányok meg csak úgy hiszik kis éretlen csitrik, nagyrészük szétteszi a lábát bárkinek, és ez a helyzet egyre többen vannak, 11 évesek is, felháborító!
előző vagyok, 19 évesen vesztettem el, a mostani barátommal, nagyon örülök, hogy vártam vele, mert nem bántam meg! Egyszerűen hihetetlen hogy a kis csitrik 11-15 évesen a szexel vannak elfoglalva, és még oltogatják is egymást, meg okoskodnak
21L
úristen!...:)) szánalom..
1 maszturbálni szoktál
2 hogy lehet, hogy ha naponta 2x maszturbálsz 3x vanorgazmusod?
komolyan annyi eszed van, mint az osztálytársamnak. ennyire barázdált aggyal ne akarj sexelni értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!