Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Magamban csinálom már egy...

Magamban csinálom már egy ideje, vágyom hogy elveszítsem, de az gáz lenne, mi tegyek? 13/L

Figyelt kérdés
Naponta kb. 2x szoktam pettingelni, átlagban naponta 3x van orgazmusom, vágyom arra, hogy elveszítsem a szüzességem, de se barátom sincs és szerintem még túl fiatal vagyok hozzá! Segítsetek!!!!
2010. nov. 15. 21:02
1 2 3 4 5 6
 21/55 audrey90 válasza:
sosem fogom megérteni az ilyen kiscsirákat, akik már ilyen kroban ilyeneket művelnek. édesem, pettingelni nem tudsz, mert ahhoz fiú is kell xD. ja, amugy hogy elégíted ki (gondolom azt csinálod xD) ki magadat? ujjazol, vagy hogy?? ja és ha ilyen fiatalon elkezded későbbre ki fogsz égni (az azt jelenti, hogy nem fogod élvezni a szexet xD)
2010. nov. 16. 21:15
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
10 éves kor felett már gáz szűznek lenni?
2010. nov. 16. 21:22
 23/55 anonim válasza:
100%

21.22-nek

Ezekszerint gáz. Nemisértem hogy birom ki, hogy szűz vagyok :(.

17/F

2010. nov. 16. 21:32
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, komolyan a 13 éves kislányok oltják 1mást ebben a témában? Ne a szexen járjon az eszed, hanem menjél az oviba. Kisliba. Vagy barátkozz a pedomaci.hu-val, bár van egy sanda gyanúm, hogy már voltál fent rajta.

Azért meg respect, ha tudsz egyedül pettingelni, te vagy a teremtés koronája. Ovis.

A másik 13 évesnek meg gratulálok, anyukája igazán büszke lehet rá.

"When i was your age i lost a tooth, Not my virginty.."

2010. nov. 16. 23:23
 25/55 anonim válasza:

13 évesen lehet hogy érdekel a téma, de ha odadobod magad valakinek ilyen fiatalon azt később nagyon meg fogod bánni.

Pettingelni egyedül nem lehet, önkielégítésnek hívják.

17:59 - Irtó béna pasi lehetsz, ha a 13 éves csírákra akarsz rámászni. 31 vagy, nőj fel.

2010. nov. 17. 10:58
 26/55 anonim válasza:
100%
A 16 éves szűz csajnak üzenném, hogy neked jár a riszpekt, az a normális, legalább neked nem lesz salátává kefélt puncid 20 éves korodra, mint a kis csíra 13 évesnek (nem a kérdezőre gondolok). Azt hiszi a pulyája, hogy ez a normális? Babám, arra nem gondolsz, hogy mi vagy te? Nem írom le, mert cenzúráznák.
2010. nov. 17. 11:16
 27/55 anonim ***** válasza:

első neked gratulálok, anyád helyében jól megpofoználak, kis rib@nc.

kérdező: várjál vele 4-5 évet főleg, hogy a fogalmakkal sem vagy még tisztában, a maszturbálás simán belefér 13 évesen na de a szex.. amúgy nem érnek a kislányok meg csak úgy hiszik kis éretlen csitrik, nagyrészük szétteszi a lábát bárkinek, és ez a helyzet egyre többen vannak, 11 évesek is, felháborító!

2010. nov. 17. 14:19
 28/55 anonim ***** válasza:

előző vagyok, 19 évesen vesztettem el, a mostani barátommal, nagyon örülök, hogy vártam vele, mert nem bántam meg! Egyszerűen hihetetlen hogy a kis csitrik 11-15 évesen a szexel vannak elfoglalva, és még oltogatják is egymást, meg okoskodnak

21L

2010. nov. 17. 14:22
 29/55 anonim ***** válasza:
pl én 14 vok és még kb 3 évig szüz akarok lenni!már van barátom is de az nem ciki hogy a te még szüz vagy és a barátod nem,nem fog kislánynak hinni téged hogy még szüz vagy vagy hogy nem fekszel le vele azonnal?mert amig megvárom azt a 3 évet dobni fog mert annyira ba**hatnéka van már hogy félre lép.
2010. nov. 17. 16:08
 30/55 anonim válasza:

úristen!...:)) szánalom..

1 maszturbálni szoktál

2 hogy lehet, hogy ha naponta 2x maszturbálsz 3x vanorgazmusod?

komolyan annyi eszed van, mint az osztálytársamnak. ennyire barázdált aggyal ne akarj sexelni értem?

2010. nov. 17. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!