Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fel fogok keresni egy hivatáso...

Fel fogok keresni egy hivatásost. Mit gondoltok róla? Bővebben lent

Figyelt kérdés

22F vagyok és szűz.

az előszó:

még nem volt barátnőm, pedig már próbálkoztam lányokkal. nem vagy nagy pofájú, szerény vagyok, ezért nem tudnám leírni hogy hogy nézek ki.

régebben rondának láttam magam, de volt egy jópár ismerős és idegen! lány, akiktől kikértem a véleményüket hogy nézek ki. Nem vagyok mindegyik azt mondta hogy helyes vagyok. Nem címlapfiú, de szaladgálnak nálam csúnyább emberek is az utcán (most már így látom, fél évvel ezelőtt még magamat is a csúnya kategóriába tettem, most már inkább átlagosnak mondom magam), és láttam már nálam rondább fiúkat barátnővel.

az újonnan megismert lányok mindig csodálkoznak ha elmondom hogy nincs barátnőm, vagy úgy kezelnek mintha teljesen alap lenne hogy nem vok szűz és már volt barátnőm.

most történt meg már sokadjára, hogy "helyes vagyok meg aranyos" de mégsem érdekeltem a lányt, megszakította velem a kapcsolatot. ezért eldöntöttem, hogy felkeresek egy prostit. ha arra várnék hogy összejöjjek egy lánnyal lehet hogy még 40 évesen is szűz lennék, vagy egészen halálomig...

befejezés:

és a legrosszabb az, hogy mindig pár nap után szakítják meg velem a kapcsolatot a lányok (internetes ismerkedés, mert a személyes ismerkedéshez túl félénk vagyok), és sosem mondják el, hogy mi volt velem a bajuk..

nem tetszettem nekik? nem jött be a stílusom? másmilyenek voltunk? (ez utóbbit szerintem hülyeség is kérdezni, hiszen csak olyan lányoknak írtam, akiket hozzám hasonlónak találtam)

mindig az jön: kedves vagy és helyes..., de még csak azt sem mondják hogy legyünk barátok, hanem leépítenek.

Ezek után mit gondoltok arról, hogy felkeresek egy örömlányt?

csak kíváncsi vagyok

2010. nov. 4. 09:26
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

jövőhét közepe-vége felé terveztem, akkor tudok beszámolni a fejleményekről.

2010. nov. 4. 15:59
 32/43 anonim ***** válasza:
66%

én sem vagyok egy bőbeszédű, de egy prostit egyszer mindenképp ki kell próbálni szerintem :D

Egy részt tapasztalat, más részt bármit megcsinálhatsz vele amit csak akarsz, mellesleg pont olyat választasz ami az igényeidnek megfelel.

Szóval szerintem nem bánnád meg. De nem akarlak befolyásolni.

amúgy:

[link]

itt találsz bőven jobbnál jobbakat

2010. nov. 4. 18:31
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy ha prostihoz mész, valami nagyon jó és értékes dologtól fosztod meg magad.

Mondom ezt úgy, hogy 30 évesen összejöttem egy 32 éves szűz fiúval, aki azóta a férjem.

A netes ismerkedés miatt felesleges elkeseredned, ott a jelentkezők 90%-a nem akar vadidegennel találkozni, csak regisztrál, hogy saját magát megnyugtassa, hogy "próbál" társat találni.

Nem érdemes levelezgetni, rögtön fel kell ajánlani a személyes találkozót. Ha benne van, komolyan társat keres. Ha elutasítja (jaj, még levelezzünk egy kicsit, sajnos nem érek rá, nagyon elfoglalt vagyok a következő ezer évben stb.), nem akar, felesleges belé energiát ölni. Ráadásul minél tovább levelezel, annál inkább kiszínezed a fantáziádban a másikat (a másik meg téged), és mivel ez csak fantázia, nem a valóság, annál nagyobb a csalódás. Ha hamar találkoztok, viszont lehetőségetek van fantáziálás helyett ismerkedni, és eldönteni, akartok-e valamit egymástól, ahogy ez a való életben is megy.

Még egyet javaslok, látogasd meg ezt a fórumot, sok rendes ember van itt:

[link]

2010. nov. 5. 16:54
 34/43 A kérdező kommentje:

bocsi, de ezt már eldöntöttem. próbálkoztam már eleget, eszem ágában sincs tartogatni magam bárkinek is!

főleg nem 32 éves koromig...

érdekes a lányoknak szabad az egyéjszakás kaland, de egy szűzfiú nem mehet örömlányhoz?

mi ez, ha nem önzőség?

fórummal nem foglalkozok, ebben a témában nem tud senki sem segíteni nekem csak jómagam.

stílusért bocsi, rossz kedvem van.

2010. nov. 5. 18:25
 35/43 anonim ***** válasza:

*érdekes a lányoknak szabad az egyéjszakás kaland, de egy szűzfiú nem mehet örömlányhoz?

mi ez, ha nem önzőség?

Előző vagyok. Már bocs, de hol mondtam én olyat, hogy nem mehetsz örömlányhoz? Nekem aztán mindegy, hidd el. Csak tapasztalatból tudom, hogy mitől fosztod meg magad csak azért, mert türelmetlen vagy. Senkinek nem tilos az egyéjszakás dolog, bár nem vagyok, sose voltam híve, de akinek van kedve hozzá, az nyugodtan csinálja. De elfelejted, hogy a csajok sem szűzen mennek bele egyéjszakás kalandba ÁLTALÁBAN. (Nyilván van, aki igen, hát az meg is érdemli...)

Meg hát az is nagy különbség, hogy a lányok nem fizetnek az egyéjszakásért, de ez is a te dolgod.

A véleményünket kérdezted, én elmondtam segítő szándékkal, rajtad áll, kinek a véleményéből mit fogadsz meg, tied a döntés és te viseled a döntésed következményeit, bárhogy döntesz. Ezzel az egy dologgal kell tisztában lenned.

De nem véletlenül írtam, amit írtam. A fórumot sem véletlenül ajánlottam, volt néhány srác, aki prostinál próbálkozott. Volt, akinek segített, le tudta küzdeni a gátlásait, és becsajozott. Volt, aki elment, és csődöt mondott. Rögzült benne a kudarcélmény, azóta sem bírt továbblépni. Volt, aki rengetegszer ment, és egyszer sem élvezett el. Volt, aki belezúgott a prostiba. Szóval nem olyan egyszerű dolog ez. Mégpedig azért nem, mert a szex sokkal több, mint maga az aktus, több, mint az, hogy berakod, elélvezel, kiveszed. Ha nincs mellette a SZEMÉLY, akkor nem több, mint egy bazi drága önkielégítés.

De... tied a pálya. Te ismered magad, te tudod, hogy tudod feldolgozni az élményt, bárhogy sül is el a dolog.

2010. nov. 6. 23:03
 36/43 A kérdező kommentje:

és ha 40-50 évesen is szűz leszek, mert nem jöttem be senkinek, pedig türelmes voltam, akkor mi van? így jártam?

a fiúk azért fizetnek a szexért, mert egy lányt bárki megdug, ellenben egy fiúval van hogy senki sem akar lefeküdni.

úgy érzem már elég türelmes voltam. 5-6 éve semmibe vettek, nem hinném hogy az elkövetkezendő időben ez meg fog változni.

2010. nov. 7. 08:28
 37/43 anonim ***** válasza:

Jajj már milyen türelem?-,-' Még csak 21 vagy...

Egyébként meg elég gáz, hogy megkérdezed a véleményünket, utána meg b@sztatod itt az embert, ha már nem ért veled egyet...-,-'

Tudom, hogy elcsépelt, de tényleg úgy van, hogy ha az ember görcsösen keresi a szerelmet, nem találja meg, folyton csalódik...hidd el, tapasztalatból mondom...!

Én amúgy 20 éves vagyok (leszek 1-2 hónap múlva) és még mindig szűz vagyok, pedig volt barátom...de még nem éreztem késznek rá magam..., de nem érzem azt, hogy gáz lenne..., és azóta vége lett ennek a kapcsolatomnak...azóta voltam másba szerelmes, sajnos nem viszonozta az érzésemet az illető! Egy évig voltam reménytelenül szerelmes, aztán eltávolodtunk egymástól...és elfelejtettem, most meg megint szerelmes vagyok:) És úgy történt a dolog, hogy elmentem diákmunkát vállalni...és ott találkoztam vele! Képzeld...már a 3. alkalommal éreztem, hogy nagyon akarom őt :$ aztán 4. alkalommal piszkálódtunk egymással, meg a buszon "véletlenül" meg fogta a kezem xD stb:D

Ma meg randizunk:) Pedig nem hittem volna, hogy most találkozok valakivel...főleg nem a munkahelyen:)

Jah igen, és azt kihagytam, hogy előtte sokat randiztam...még a nyáron, de olyan idiótákkal hozott össze a sors...-,-' szóval még el is határoztam, hogy na most már nem akarok kapcsolatot..., mert úgy sincs egy normális pasi se a környezetemben, meg csinálom az egyetemet, melózok stb...erre nem belehabarodok valakibe?! xD

Szóval hidd el, mindig akkor jön, mikor már feladod, mikor már nem számítanál rá:)

A pszichológus témára visszatérve...milyen statisztikai kimutatásokról beszélsz?xD

Ez tény, hogy a pszichológusok segítenek abban, hogy normális énképet alkoss magadról...! Mit gondolsz, mire valók? xD

Nem azt mondtam/írtam, hogy elmész és már a legelső alkalom után te már magabiztos, önbizalommal rendelkező ember leszel..., de segíthet egyáltalán feltárni az okát, meg segít abban, hogy fejleszd önmagadat, a személyiségedet, ezáltal az önbizalmadat...igaz, hosszú, és kemény munka, de ha ennyire lusta vagy, meg nem teszel magadért semmit, akkor ne várd, hogy jobbra forduljanak a dolgok...

A másik dolog, hogy "honnan tudná meg, álmomban elmesélem neki? " blablabla...

Tudod...sosem tudhatod, ki kit ismer, arról nem is beszélve, hogy el is szólhatod magad véletlenül...

Meg ki mondta, hogy a lányoknak szabad az egyéjszakás...

Az én szememben mind a két nemtől gáz...és undorító

Én úgy gondolom, hogy egy férfinak is legyen már annyi tartása, hogy nem fekszik le akárkivel...főleg nem pénzért...-,-'

Bár...mások vagyunk, más a felfogásunk...nekem a szex, nem csak b@szás...hanem valami egészen más...

Két ember között a legmagasabb fokú kommunikáció...éppen ezért nem fekszek le csak úgy akárkivel...akármennyire is nagy a vágy...és most jön majd a lepontozás:) de nem érdekel...:)

Akinek a szex csak a dugásban merül ki, az nem lehet valami fejlett érzelmileg...

Gondolkozz el egy picit...

Én a helyedben még várnék 5 évet (bár én 5 év múlva se tenném meg...) és ha addig sem történik semmi...akkor talán, de még fiatal vagy...

Egyébként én meg akkor is ajánlom a pszichológust...mert nekem nagyon az az érzésem, hogy a kellő fellépés, a határozottság és az önbizalom hiányzik belőled...!

Remélem, helyesen döntesz!;)

2010. nov. 8. 09:40
 38/43 anonim ***** válasza:

bocs, most látom, hogy 22 xD

Mindegy:) akkor is fiatal vagy:)

2010. nov. 8. 09:41
 39/43 A kérdező kommentje:

kedves tőled, hogy leírtad a történetet, bár nem látom sok értelmét.

nekem még nem volt barátnőm, és őszintén szólva nem is hiszem hogy lesz, pedig próbálkozom eleget. úgyhogy tök mind1 mit csinálok mert csak rám tartozik.

ha lettek volna eddig barátnőim nem erőltettem volna a szexet, ha ő nem akarta volna, de úgy érzem már lehetek önző és gondolhatok csak magamra. végülis ennyi kijár nekem.

arról nem is beszélve hogy itt a gyik-en is megpróbált hülyére venni egy lány, ami különösen rosszul is eshetne, mert tudta a problémáimat mert leírtam.

de már kezdek hozzászokni, úgyhogy nem nagyon fájt ez a "rúgás".

szerintem tudja melyik válaszadóról beszélek.

röviden: velem ilyenek a lányok.

2010. nov. 8. 16:00
 40/43 anonim válasza:
52%
Szia,szerintem te mar beteges vagy,jobb lenne ha inkabb a valodi eletet elned,mintsem hogy itt panaszkodol ezer idegeneknek,tuti h veled van a baj,nem a csajokkal,ugyhogy ne mast hibaztass ha ennyi idosen meg szuz vagy.Fejezd be az on sajnalatot es,szedd ossze magad.Hihetetlen,h nem tudsz szerezni magadnak egy lanyt,hisz rengeteg csaj van,de neked konnyebb itt sirdogalj,mintsem lepj valamerre.Menj el egy szorakozohelyre,tuti h ossze josz valakivel,olyan nincs h nem,csak tul gyava vagy ahhoz,h oda menj egy csajhoz,es ismerkedj lazan.Mar kezded be dumalni magadnak,h neked semmi nem jon ossze,szanalmas vagy.Te olyan vagy,aki a vant is el uldozi maga mellol,ennyi.
2010. nov. 9. 08:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!