Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fel fogok keresni egy hivatáso...

Fel fogok keresni egy hivatásost. Mit gondoltok róla? Bővebben lent

Figyelt kérdés

22F vagyok és szűz.

az előszó:

még nem volt barátnőm, pedig már próbálkoztam lányokkal. nem vagy nagy pofájú, szerény vagyok, ezért nem tudnám leírni hogy hogy nézek ki.

régebben rondának láttam magam, de volt egy jópár ismerős és idegen! lány, akiktől kikértem a véleményüket hogy nézek ki. Nem vagyok mindegyik azt mondta hogy helyes vagyok. Nem címlapfiú, de szaladgálnak nálam csúnyább emberek is az utcán (most már így látom, fél évvel ezelőtt még magamat is a csúnya kategóriába tettem, most már inkább átlagosnak mondom magam), és láttam már nálam rondább fiúkat barátnővel.

az újonnan megismert lányok mindig csodálkoznak ha elmondom hogy nincs barátnőm, vagy úgy kezelnek mintha teljesen alap lenne hogy nem vok szűz és már volt barátnőm.

most történt meg már sokadjára, hogy "helyes vagyok meg aranyos" de mégsem érdekeltem a lányt, megszakította velem a kapcsolatot. ezért eldöntöttem, hogy felkeresek egy prostit. ha arra várnék hogy összejöjjek egy lánnyal lehet hogy még 40 évesen is szűz lennék, vagy egészen halálomig...

befejezés:

és a legrosszabb az, hogy mindig pár nap után szakítják meg velem a kapcsolatot a lányok (internetes ismerkedés, mert a személyes ismerkedéshez túl félénk vagyok), és sosem mondják el, hogy mi volt velem a bajuk..

nem tetszettem nekik? nem jött be a stílusom? másmilyenek voltunk? (ez utóbbit szerintem hülyeség is kérdezni, hiszen csak olyan lányoknak írtam, akiket hozzám hasonlónak találtam)

mindig az jön: kedves vagy és helyes..., de még csak azt sem mondják hogy legyünk barátok, hanem leépítenek.

Ezek után mit gondoltok arról, hogy felkeresek egy örömlányt?

csak kíváncsi vagyok

2010. nov. 4. 09:26
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

érdekes, aki olyan jóképű mint Brad Pitt az lehet szerény a lányok hódítják meg őt. ismerek ilyen srácot :)

sajnálom hogy nem tudod felfogni a másik ember nézőpontját és mérlegelni.

különben mutass egy tudományos cikket, amiben kimutatják hogy szakember sikeres, magabiztos embereket farag a bátortalanokból!

igazából halvány lila gőzöd sincs miket hordasz itt össze vissza.

papagáj vagy aki ismételgeti önmagát. igaz Lóri? :)

igazából úgy érzem nem veszítenék sokat, ha kirúgnál. már bocs :)

különben honnan derülne ki? alvás közben elmotyogom a barátnőmnek? :D de komolyan, honnan derülne ki?

2010. nov. 4. 10:26
 22/43 A kérdező kommentje:

10:13: lenne kérdésem, de privátban. közzé teszed az email címed? vagy írjál nekem levelet.

köszi!

2010. nov. 4. 10:28
 23/43 anonim ***** válasza:

Haver! Felejtsd el a prostit! Most rögtön!

Teljesen totál ugyanebben a cipőben eveztem, mint te. 24 éves koromig szűz voltam, nem akartak összejönni a dolgok, majd minden lány szerint kedves, meg jószívű meg segítőkész meg aranyos voltam, de persze járni nem akart velem egyik sem.

Keresgéltem interneten ill. más társkeresőkön, rengeteg lánynak írtam, jó párral találkoztam is, de sosem lett több 1 (max 2) randinál. Folyton eltűntek, sosem mondták meg mi a bajuk velem (apropó: ezt egy nő sem fogja tudni értelmesen megmondani neked).

Anno nekem is megfordult a fejemben a prosti, de tartottam magam annyira, hogy várjak amíg lesz barátnőm.

Szerintem nagy badarság lenne prostival kezdeni, mert az az érzelmeiddel nem fog törődni, akkor pedig az egész nem több, mintha magadnak kivernéd, hidd el!

Értelmes srácnak tűnsz, a tipikus "nice guy" kategóriából, kár lenne érted.

A netes társkeresésnek nincs sok értelme, sok a kamu, sok lány csak játszadozik. Járj el szórakozni, klubokba (ahol hasonló érdeklődésűekkel találkozhatsz), kérd meg a barátaidat, hogy mutassanak be minél több embernek. Ja és ne érezd szükségét, hogy mindenáron barátnőt találj, mert akkor görcsölni fogsz és azért taszítod el a lányokat.

Azt se hidd, hogy ciki ennyi idősen még szűznek lenni, meg hogy nem fog összejönni, vagy hogy utána minden megváltozik, mert egyik sem igaz.

Ha érzelmileg is élvezni akarod a szexet, várj, míg megtalálod a társad. Az akkor szokott jönni, mikor nem is számítasz rá (nekem is így volt), talán már épp holnap!

Tl;dr : Ne csinálj hülyeséget, ne okozz magadnak csalódást: várj!

2010. nov. 4. 11:20
 24/43 A kérdező kommentje:

11:20: köszi az értelmes választ. még át gondolom. jövőhétre terveztem.

de attól félek, hogy várok-várok-várok és elrepül mellettem az élet, úgy hogy én csak vártam és próbálkoztam.

persze, lehet hogy holnap talál meg egy lány, de az is lehet, hogy 52 évesen talál meg egy nő. érted mire gondolok. akkor 52 éves koromig legyek szűz, mert én csak várok és várok meg próbálkozok?

klubbokba nem szívesen járok a félénkségemből adódóan, csak az iskola jöhetne szóba (ha látnám hogy bejövök egy lánynak), meg az internet.

sajnos én is észrevettem hogy sok lány csak szórakozik. elég kicsinyes lelkiviláguk lehet hogy ez a "játék" kielégíti őket...

2010. nov. 4. 11:34
 25/43 A kérdező kommentje:

ráadásul arra sincs garancia hogy valaha kelleni fogok bárkinek is.

szomorú de ez is benne van a pakliban...

2010. nov. 4. 11:36
 26/43 anonim ***** válasza:

11:20 vagyok ismét.

Mintha a régi önmagamat olvasnám. :)

Barátaiddal nem tudsz eljárni szórakozni? Ők nem támogatnak? Mert nekem a barátok sokat segítettek, lelket öntöttek belém.

Önbizalomhiány, csupán annyi a problémád. Nekem is ez volt. Próbálj meg mások pozitív reakcióiból erőt meríteni én azt tettem és hatott. Aztán, ha van olyan lányismerősöd, aki csak simán barát, beszélgess vele. Ha nincs "tétje" a beszélgetésnek, akkor könnyebben fog menni és oldódhatnak a gátlásaid. Ha pedig már megy a lányokkal a kommunikáció, utána minden sokkal könnyebb lesz.

Pszichológust is felkereshetsz, szerintem nincs benne semmi szégyellnivaló, ha kibeszéled magadból a gondjaidat, megkönnyebbülsz kicsit.

Különben a szex ilyen téren kicsit túl van reagálva. Nem teljesítményalapon kellene a társadalomnak hozzáállni, mert azzal jó a szex, akit szeret is az ember, anélkül csak "tornagyakorlat" az egész.

Nyilván nem látok bele az életedbe, de a leírtak alapján ugyanolyan félénk és önbizalomhiányos vagy, mint én voltam a te korodban. Rajtad áll a döntés, de szerintem jobban jársz, ha vársz. Ha meglesz egy lánnyal az a bizonyos plusz, akkor menni fog minden. Pl. barátaim szerint régen nagyon görcsöltem a lányokkal kapcsolatban, most viszont a jelenlegi barátnőm mellett ennek nyomát sem látják, szóval sok múlik azon, kinél próbálkozol.

Ja és persze egy értelmes lány inkább örülni fog annak, hogy szűz vagy (és eleinte ügyetlen), minthogy elkeseredésből már prostinál voltál.

2010. nov. 4. 11:50
 27/43 anonim ***** válasza:
Engem hidegen hagy az ok amiért felkeresed, csak arra figyelj, hogy ha szop téged legyen óvszer rajtad + te ne nyalj neki, mert a hiv orális szexxel is terjedhet.
2010. nov. 4. 11:54
 28/43 anonim ***** válasza:

Szerintem tedd meg nyugodtan.

21F

2010. nov. 4. 14:28
 29/43 A kérdező kommentje:

11:50: a lányokkal való beszélgetés megy szerencsére :) csak egy idő után faképnél hagynak, ez a probléma.

félénk csak annyiban vagyok, hogy nem nyomulok, és hogy állandóan várok a lány biztatására, ami nem mindig jön ugye, és ekkor hagyom az egészet.

"egy értelmes lány inkább örülni fog annak, hogy szűz vagy (és eleinte ügyetlen), minthogy elkeseredésből már prostinál voltál."

1, baromság, de már lerágott csont. egy 20on éves szűz fiút nem igazán tud tisztelni egy lány főleg ha az 20 előtt vesztette el a szüzességét. sőt sokan kijelentik hogy nem lesznek tanítónénik...

2, áruljátok már el miből derülne ki hogy prostituáltnál voltam? nem vagyok olyan hülye hogy ezt elmondjam bárkinek is, és simán el lehet könyvelni "kalandnak" is egy idegen lánnyal, nem kell tudnia róla hogy fizettem is a kalandért.

úgyhogy én már eldöntöttem, mi lesz.

csak kíváncsi vagyok, ennyi. tartogatni meg nem fogom magamat senkinek 5-10-20 év múlvára :)

2010. nov. 4. 15:48
 30/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló sztori, mint nálad. 23 koromig szűz voltam, hasonló indokokból. Én is vártam és vártam, hogy majd jön egy lány akinek bejövök (jött is, később). De akkor azon a ponton úgy éreztem, hogy muszáj kiengednem a sok felgyülemlett szexuális feszültséget és elmentem egy hivatásoshoz. Így 5 év elteltével és komolyabb kapcsolat után is azt mondom, hogy megérte. Én levetkőztem egy gátat, ennek hála.

Ha te is elmész két tanácsom lenne. Ne valami nagyon fiatal csitrit keress, inkább egy 30 év feletti tapasztaltabb nőt. 1. Jobban megérti mi a szitu, mert azt illene elmondani, hogy a tapasztalatot nulla. 2. Biztos nem fog fellengzően viselkedni.

Remélem segítettem. Majd megpróbálom még figyelemmel kísérni a kérdést.

2010. nov. 4. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!