Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fel fogok keresni egy hivatáso...

Fel fogok keresni egy hivatásost. Mit gondoltok róla? Bővebben lent

Figyelt kérdés

22F vagyok és szűz.

az előszó:

még nem volt barátnőm, pedig már próbálkoztam lányokkal. nem vagy nagy pofájú, szerény vagyok, ezért nem tudnám leírni hogy hogy nézek ki.

régebben rondának láttam magam, de volt egy jópár ismerős és idegen! lány, akiktől kikértem a véleményüket hogy nézek ki. Nem vagyok mindegyik azt mondta hogy helyes vagyok. Nem címlapfiú, de szaladgálnak nálam csúnyább emberek is az utcán (most már így látom, fél évvel ezelőtt még magamat is a csúnya kategóriába tettem, most már inkább átlagosnak mondom magam), és láttam már nálam rondább fiúkat barátnővel.

az újonnan megismert lányok mindig csodálkoznak ha elmondom hogy nincs barátnőm, vagy úgy kezelnek mintha teljesen alap lenne hogy nem vok szűz és már volt barátnőm.

most történt meg már sokadjára, hogy "helyes vagyok meg aranyos" de mégsem érdekeltem a lányt, megszakította velem a kapcsolatot. ezért eldöntöttem, hogy felkeresek egy prostit. ha arra várnék hogy összejöjjek egy lánnyal lehet hogy még 40 évesen is szűz lennék, vagy egészen halálomig...

befejezés:

és a legrosszabb az, hogy mindig pár nap után szakítják meg velem a kapcsolatot a lányok (internetes ismerkedés, mert a személyes ismerkedéshez túl félénk vagyok), és sosem mondják el, hogy mi volt velem a bajuk..

nem tetszettem nekik? nem jött be a stílusom? másmilyenek voltunk? (ez utóbbit szerintem hülyeség is kérdezni, hiszen csak olyan lányoknak írtam, akiket hozzám hasonlónak találtam)

mindig az jön: kedves vagy és helyes..., de még csak azt sem mondják hogy legyünk barátok, hanem leépítenek.

Ezek után mit gondoltok arról, hogy felkeresek egy örömlányt?

csak kíváncsi vagyok

2010. nov. 4. 09:26
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Már az első levelek valamelyikében fel szoktam ajánlani személyes találkozót. Csak nem mindig szokott összejönni.

általában így néz ki a dolog:

hétfőn küldöm a levelet, megbeszéljük a találkozót szombatra (mert előbb nem ér rá), hétfő, kedd, szerda este msnezünk, majd utána eltűnik, nem ír rám, nem keres semmi. írok neki egy emailt, arra nincs válasz, és ekkor törlöm msn-ről. annyi büszkeség van bennem hogy nem fogok térden kúszva könyörögni nekik...

nyilván a saját titkom lenne a k*rvázás. nem dicsekednék vele sem otthon, sem a haveroknak, úgyhogy ez nem hinném hogy kiderülne..

szakember nem hinném hogy segítene önbizalmat szerezni, mert siker adhat csak önbizalmat. amúgy már olvastam pár ilyen jellegű könyvet, amit az önbizalomhiányosoknak szoktak javasolni, annyit elértem vele, hogy félős fiúból, nem félős szerény fiúvá váltam.

nagypofájú akkor sem tudnék lenni ha akarnék, egyszerűen nem az én világom.

2010. nov. 4. 09:53
 12/43 anonim válasza:

Lehet h fel kene tegyel egy kepet magadrol,lassuk h nezel ki:PPP

Szerintem nem rosz otlet ,h el menj egy hivatasoshoz,lehet igy tobb lesz az onbizalmad,amugy en szivesen meg ismernelek mint embert,es el mondanam neked h hol rontod el,ha valoban te rontod el.

2010. nov. 4. 09:54
 13/43 A kérdező kommentje:

09:46: nem osztom a véleményed.

szerintem ez is csak egy idióta megnyugtatás akart lenni.

a lányoknak számít a külső, különben mi fogná meg őket egy pasiban? a belső?!

és ezzel nincs is baj, mindenki nézi a külsőséget és ez természetes. szerintem!

2010. nov. 4. 09:55
 14/43 A kérdező kommentje:
köszi, de egy ilyen kérdés után nem hirdetném magam képpel :D
2010. nov. 4. 09:56
 15/43 A kérdező kommentje:

+09:54: köszi, de már voltak lányismerőseim, és akkor sem láttam ennek hasznát.

azon gondolkoztam hogy van-e vmilyen levelezésem most amit elküldhetnék neked, de szerintem mindet töröltem..

ha erőt veszek magamon, az utolsó történetemet lehet hogy átküldöm neked!

kedves tőled hogy segíteni próbálsz, meg a TÖBBIEKTŐL is!

2010. nov. 4. 10:01
 16/43 anonim válasza:

Van akinek számít a külső, van akinek nem. Nekem volt 2 ronda pasim, az egyik még kövér is volt. Nem vagyunk egyformák. A jelenlegi párom jó pasi volt, mikor megismertem. Mostanra egy pocakos, kopaszodó ember lett, mégsem hagytam el.

Próbálj először CSAK barátokat keresni. Ha jó fej vagy, akkor lehet, hogy az egyikkel több is kialakul. Ne úgy indulj neki, hogy "tartós, hosszú távú" kapcsolatot szeretnék. Ettől néhány lány megijed.

2010. nov. 4. 10:03
 17/43 anonim ***** válasza:
70%

Akkor meg lehet, unalmas vagy, ha egy idő után nem foglalkoznak veled...!

És az egy dolog, hogy a te "titkod" lenne, de az is biztos, ha a barátnőd lennék és utólag kiderülne...abban a percben hagynálak ott...!

Egyébként meg b@szhatod, ha úgy nézel ki, mint Brad Pitt, ha nulla az önbizalmad meg nincs kisugárzásod...!

Egyébként meg a pszichológusok azért vannak (részben), hogy segítsenek azoknak, akiknek önértékelési gondjaik vannak...-,-'

Végezetül, ha annyira tudod, mi kell a nőknek, akkor minek kéred ki a véleményünket?:D

Annyira rohadtul "tudod", hogy a nőknek mi számít, meg hogy tuti, elmész prostihoz, akkor minek kérdezel itt? Hogy megerősítést kapjál, hogy "jaaj, te vagy a szegény áldozat, persze, hogy menj el egy prostihoz...!"

Ahelyett, hogy összeszednéd magad...-,-'

...és akkor az ilyenek csodálkoznak, hogy nincs barátnőjük...hát ha nincs is rajtatok mit tisztelni...már bocs...!

2010. nov. 4. 10:12
 18/43 anonim válasza:
Én prostival voltam először együtt! Azóta annyi változott hogy nem gondolok már rá hogy jaj még nem voltam nővel! Valamivel magabiztosabb lettem én nem vagyok félős csak nem mindig vagyok valami bőbeszédű és így nehéz fölszedni egy csajt! Amúgy meg azzal nincs semmi gond hogy elmész prostihoz nem kell azt tudnia senkinek! Vannak olyan lányok akik elítélik ha egy fiú volt már prostival de ezzel ne foglalkozz csak duma! Lehet hogy az apja vagy fiú testvére is volt már ilyen csajnál! Amúgy meg a sztárfocisták is vesznek igénybe ilyen szolgáltatás pedig ők bármelyik lányt megkaphatják! Szóval én azt mondom hogy menj el csak nem csinálj belőle rendszert! De mindenféleképpen olyanhoz menj aki lakásán fogad mert azok igényesek és tiszták! Ha van valami kérdések kérdezz!
2010. nov. 4. 10:13
 19/43 A kérdező kommentje:
09:54: küldtem emailt.
2010. nov. 4. 10:17
 20/43 A kérdező kommentje:

"Ne úgy indulj neki, hogy "tartós, hosszú távú" kapcsolatot szeretnék. Ettől néhány lány megijed."

konkrétan a lányok mondták nekem hogy komoly kapcsolatot keresnek. :)

2010. nov. 4. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!