Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtegyem/ne tegyem?!

Megtegyem/ne tegyem?!

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és lány.a barátommal fél éve együtt vagyunk és annyira megért mindenben és ő már tapasztalt, én meg még szűz vagyok... lefeküdjek vele?!(16 éves) Segítseteek kérleek!
2010. nov. 2. 20:38
1 2
 11/18 anonim válasza:
hát, a szex kicsit erős. szerintem ilyen korban az ujjazás épp elég...
2010. nov. 3. 20:36
 12/18 anonim válasza:
tényleg eég gáz h ezen filózol! csak 13 vagy!! ha nagyon érett vagy, mm nem jáccol fészbúkon a farmon meg nem barbizol AKKOR SE!!! mert ha kérdezgeted másoktól h igen vagy nem az is gáz mert akk nem akarod igazán!
2010. nov. 3. 21:04
 13/18 anonim válasza:

jah! előzőnek igaza van!

ha ott ülsz mellette és nem birod ki h ne mássz rá és ne csókold meg...stb akk nem kívánod annyira h szexelj vele!!!

2010. nov. 3. 21:05
 14/18 manka14 válasza:
én 15 éves leszek nagyon szeretem a barátomat és ő is engem 1-éve vagyunk együtt nem sürgeti a dolgot de én már akarom,szerintetek mit csináljak..nem lenne túl korai még?? tényleg nagyon szerettem és megkapok tőle mindent...létszi irjatok valamit..előre is köszi pusz
2010. nov. 3. 21:43
 15/18 anonim válasza:
én 13 évesen vesztettem el egy olyan pasival akit alig ismertem.tudatosan. én ezt akartam,kiválaszottam a legérzéketlenebb pasit a környezetemben,mert tudom,hogy nagyon stresszeltem volna,ha a szerelmemmel lett volna az első. így "nem volt tétje". nem kérdeztem meg róla senkit,nem bántam meg,de nem is ajánlom senkinek,mert nagyon kellett magam ismernem,hogy tudjam,nekem ez lesz a jó. azóta eltelt sok idő,teljesen normális, boldog szexuális életet élek a szerelmemmel,a szüzességem elvesztése nem lényeges pontja az életemnek,de minden szexuális együttlétem örömünnep a mostani barátommal. ez az én storym,mindenki azt csinál amit akar :D
2010. nov. 4. 00:41
 16/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ha anyád lennék feljelenteném. Két év letöltendő...

Ha szeret türelmes lesz veled. Ha nyomást gyakorol rád, hagyd ott, mert nem szeret eléggé.

Ha meg kell kérdezned akkor még nem állsz rá készen. Mi a fenének kapkodni? Nem értek rá?

2010. nov. 4. 11:48
 17/18 anonim ***** válasza:
2010. nov. 4. 12:17
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindekinek a válaszát.:)) hát... végülis nem tettem meg vele, csak beszéltünk.:) és megmondta hogy megvárja hogy én mikor szeretném.:) na ez az igazii pasíí.;)
2010. nov. 14. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!