Megtegyem vagy ne tegyem? Úgy érzem, még nem vagyok felkészülve..
Figyelt kérdés
a baratom mondta h ha akarok fekudjek le vele,de en ugy erzem h nem vagyok felkeszulve es korainak tartom.....mit tanacsoltok?es nagyon szeretem ot2009. márc. 28. 14:57
1/7 anonim válasza:
Benne van a kérdésedbe a válaszod...
2/7 anonim válasza:
Ha a barátod igazán Szeret téged és te még úgy érzed nem vagy felkészülve, akkor szerintem nyugodtan várj még vele. Esetleg beszéld meg vele, hogy nem állsz még készen erre. Szerintem meg fogja érteni!:)
3/7 anonim válasza:
Csak akkor tedd meg ha tényleg akarod.Hidd el, ha nem vagy biztos magadban, kétségeid vannak, akkor biztos hogy nem lesz jó, nem fogod élvezni ezt a különleges, egyszeri alkalmat.
4/7 A kérdező kommentje:
kosy szepen a valaszokat .
2009. márc. 28. 15:21
5/7 anonim válasza:
Melyik részét nem szeretnéd a szexnek?
És mire nem vagy felkészülve? Honnan tudod mire nem vagy felkészülve, ha soha nem tapasztaltad?
Ha igazán nagyon szereted a párodat, akkor fel vagy készülve.
6/7 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy nem vagy felkészülve, akkor most mi a tököm egyáltalán a kérdés? Vagy csak szeretnél egy szívességet tenni a barátodnak?
7/7 anonim válasza:
Pont azért napold el, mert nem vagy felkészülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!