Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtegyem, ne tegyem? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem, ne tegyem? Vagy ahogy érzem?

Figyelt kérdés
Nemsokára találkozom egy fiúval, akit ismerek már 4 hónapja, igaz csak interneten keresztül.Viszont minden nap beszélünk telefonon, sms, esténként neten keresztül dumálunk.Most pár napig nála vendégeskedem.Szerintetek, ha megtörténne köztünk az még korai lenne?Hiszen személyesen most találkozunk először.Messze lakik,sajnos csak hétvégéken tudnánk találkozni.Én nem bánnám.27 éves fejjel mire várjak, szerintem.
2010. aug. 10. 10:07
 1/9 nielindi ***** válasza:
szerintem tedd meg. de ha ott leszel nála, akkor látod majd, h igazábol milyen. ott fogod érezni, h meg akarod-e tenni. de ha minden ugy alakul, h lefeküdnél vele, hajrá.
2010. aug. 10. 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem mennék pusztán internetes és telefonos ismeretség után egyből a lakására:S inkább nyílvános helyre...
2010. aug. 10. 10:20
 3/9 A kérdező kommentje:
hát sokat gondolkodtam menjek-e, de úgy döntöttem megyek
2010. aug. 10. 10:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne tárd szét a lábat 1 idegennek, csak ha tényleg úgy érzed ismered, bár neten keresztül azt is ellehet hitetni, hogy prosche-val jársz stb. Te tudod, de légy résen!
2010. aug. 10. 11:22
 5/9 anonim válasza:
Szerintem tedd meg. Ha úgy érzed nem bánnád akor tedd meg. És ha utána nem akarsz tőle mégsem semmit akkor úgy is messze lakik. :) Vágj bele. Az élet rövid. Hajrá . Ja és számolj be, hogy megtetted-e!
2010. aug. 10. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is fura,hogy egybol hozza mesz,de ha mar ezt eldontoted akkor szerintem lefekhetsz vele!
2010. aug. 10. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se árt egy-két órácskát valami kávézóban tölteni, ha úgy érzed, hogy megbízhatsz benne, se árt még egy tali mielőtt lakásra mennél, de hasonlóan "rövid" netes ismeretség után a 3. személyes randi óta nagyon élvezem vele a hálószobai eseményeket. Lehet nem kellett volna ennyit várni, de 27 évesen még nem vagy tökéletes karatekölyök, ha esetleg este kiderülne, h még sem totál komplett...
2010. aug. 10. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
megtetted?
2010. aug. 23. 21:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Azóta már voltam 2x és megyek még.
2010. szept. 2. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!