Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtegyem? Ne tegyem?

Megtegyem? Ne tegyem?

Figyelt kérdés
Az egyik tanár a suliban nagyon tetszik. És én is neki és hát...nem tudom...szeretjük egymást csak kicsit nagy a korkülönbség és szerintetk lefeküdjek vele? (Ő lenne az első) Már beszéltünk erről és azt mondta, döntsek.
2010. nov. 4. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Hány évesek vagytok, sokban függ ettől.

És honnan tudod hogy tetszel neki?

Vagy ma már nem bűn a tanár diák kapcsolat?

20/L

2010. nov. 4. 22:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Én 16 vok Ő meg 24. Rengeteget beszélgettünk és csókolóztunk. Egyébként nem tanít.
2010. nov. 4. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Mivel ez lenne az első, és mivel felmerült benned ez a kérdés így azt mondom ne.

De mivel nem azt hogod csinálni amit mi most itt mondunk...ha úgy érzed van értelme megtenni tedd...de szerintem kb ennyiről szólna a dolog köztetek.

Te életed, te döntésed.

20/L

2010. nov. 4. 22:45
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

KIHASZNÁL, el kell hogy szomorítsalak ez van bocsi.

Na de ennek ellenére legalább meglehet hogy megbüntetik.. 18 év alatt.. vagy pedig a tanárdiák kapcsolat.. nem tudom de meglehet hogy van ilyen :/

miért akarsz 24 éves öreg faszt? nem jó egy 17 éves bunkó beképzelt szar? mert gondolom te is a külsőre mész ahogy a többi tini pics*.

2010. nov. 4. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Az oltást ne vedd fel, viszont ne is menj bele. Írták már miért. Mert

-a tanár -függetlenül attól, hogy tanít-e - az állását kockáztatja

-anyádék se erre neveltek

-jobban jársz egy korodbelivel HA eljön az ideje.

20/F

2010. nov. 4. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:
ne tedd!
2010. nov. 5. 00:33
 7/9 anonim ***** válasza:
csak meg akar húzni, semmi több. és még ha úgy is mennél neki a dolognak, hogy ,,jó, hát nekem se jelent semmit, csak d*gjunk egyet", a szex erősen köt...főleg az első... és te se akarsz valami kihasznált, buta kislány lenni, akit meghúztak és félredobtak, ugye? átkozni fogod magad, hogy egy ilyen embernek adtad a szüzességed, hidd el:S
2010. nov. 5. 01:36
 8/9 anonim válasza:
ha halgacc rám qvára nem fexel le vle...
2010. nov. 5. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia képzeld en is igy voltam nekem is az elso volt en megtettem de nagyon megbantam szerintem inkabb ne tedd meg:)
2011. dec. 2. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!