Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtegyem/ne tegyem?!

Megtegyem/ne tegyem?!

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és lány.a barátommal fél éve együtt vagyunk és annyira megért mindenben és ő már tapasztalt, én meg még szűz vagyok... lefeküdjek vele?!(16 éves) Segítseteek kérleek!
2010. nov. 2. 20:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
28%
hátha annyira de annyira megért téged mindenben...
2010. nov. 2. 20:39
 2/18 anonim ***** válasza:
39%

Igen! Nem! De! Dehogy! Dehogynem! De! NEm! Miért? LE akarsz vele feküdni? Ne NEhogy! Az istenért se.

De feküdj le vele! Tényleg! Akarom, hogy lefeküdj vele.

2010. nov. 2. 20:41
 3/18 anonim válasza:
41%
Persze minél előbb.Ez legalább még törvényileg is büntethető.
2010. nov. 2. 20:41
 4/18 anonim válasza:

Szerintem legalább egy évet még várj. Amugy ha ezt megkérdezed az azt jelenti, hogy még nem vagy kész rá, félsz. De ez teljesen normális.. nem kell elsietni, van még időd bőven. És ha még pluszban a pasif is megért az szuper mert így megtudod vele beszélni. Várj még, amíg úgy érzed, hogy kész vagy rá nem félsz és tisztában vagy mindennel.

Remélem sikerűl jól döntened :)

2010. nov. 2. 20:45
 5/18 anonim ***** válasza:
47%
nincs akadálya.
2010. nov. 2. 20:48
 6/18 anonim ***** válasza:
csak kihasznál téged. örül, hogy 16 évesen egy 13 évest fektethet meg. de ezt úgyse érted meg... majd megtapasztalod sajnos
2010. nov. 2. 21:18
 7/18 anonim ***** válasza:
nyugodtan szerintem. ha féléve eggyütt vagytok már akkor biztos lehetsz benne hogy szeret és nem az a fajta aki kihasználja a lányokat. amugy meg az is biztos hogy ezt nem bünteti a törvény ez nagy hülyeség..
2010. nov. 2. 22:03
 8/18 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem!!!! Még nem vagy 14 éves! A barátod börtönbe is kerülhet!!!!
2010. nov. 3. 09:38
 9/18 anonim ***** válasza:

El se kell olvasnom a részletes leírást, csak a kiemelt részt és a válasz egyértelmű: NE tedd meg.

Ha ennyire nem vagy benne biztos, akkor

a: még éretlen vagy rá

b: még nem jár ott a kapcsolatotok

c: előző kettő egyszerre

Ha tényleg érett és kész leszel rá, azt érezni fogod és nem kell kérdezned semmit, csak megteszed.

2010. nov. 3. 13:50
 10/18 A kérdező kommentje:
komoolyan megért mindenbeen és ha kihasznált volna akkor már dobott volna és nem várogatnaa...és szeret nagyon.:) amugy meg ha nem tudja senki akkor meg büntethet..
2010. nov. 3. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!