"Ribancos lenne" így megtenni az elsőt?
Szitu a következő. 23 éves lány vagyok és szűz. Szeretném már megtenni, és átélni, hogy egyáltalán mi az a szex.
20 évesen volt egy kapcsolatom, ahol a másik erőltette is a dolgot, és nem is vonzott annyira. Akkor nem akartam megtenni. 21 évesen ismét volt egy. Ott kívántam a másikat, de távkapcsolat volt, és az illetőnek zűrös ügyei is. Vele nem találkoztam annyit, és éreztem, hogy hamarosan vége lesz. Úgy nem akartam megtenni.
Most is benne vagyok egy kezdődő kapcsolatban, de ebben is vannak bizonytalanságok, nem is kevés. Viszont ennek ellenére megszerettem a másikat, érzek valami pluszt, és kívánom is őt.
Mi a véleményetek arról, ha úgy teszem meg vele, hogy lehet, hogy már két hónap múlva együtt sem leszünk?
Most úgy vagyok vele, hogy már szeretném. Magát a szexet. Ez iránt az illető iránt érzem azt a pluszt, bár nagyon sok a bizonytalanság a kapcsolatban. Most úgy érzem, szeretném vele megtenni, habár nem lehet tudni, hogy hónapok múlva mi lesz velünk.
De van egyáltalán "bombabiztos" kapcsolat?
Nem elítélendő, ha a vágyaimat fogom követni? (mert ebben most az is jócskán benne van, hogy már szeretném.)
Úgy néz ki, meg fogom tenni ebben a helyzetben, de érdekelne a véleményetek.
Köszi!
én is sokat vártam az "igazira" aztán amikor meguntam már cikinek is találtam, h szűz vagyok, ezért nem avattam be a srácot, aki aztán meglepődött a dolgon, meg azóta el van telve, h ilyen hamar megkapott meg ő volt az első...
az első hónapban kicsit ribinek éreztem magam, mert az egész nem olyan gyertyafényes 2 éve járunk és minden sötét titkunk közös... kapcsolat volt; de így fél év után örülök, h végre van szexuális életem...
Szóval ha már ennyit vártál (helyettem is :P) add meg a módját, és vmi extra romantikus körülmények közt bújjatok először úgy össze ;) nem fogod megbánni . :) (ha feloldottál a szex akkor is jó, ha nem vagy szerelmes, persze szerelmesen sokkal jobb)
Szerintem nem ribancos addig még te nem érzed annak!
Hasonló helyzetben voltam én is,ha gondolod privátban elmesélem. :) 20/L
Az előző válaszokkal abszolút egyetértek.
Annyit tennék csak hozzá, hogy NINCS olyan, hogy bombabiztos kapcsolat. Sosem tudhatod. Élj a mának, persze csak ésszel, és ha kívánod a másikat, és jól megvagytok és akarod a szexet, akkor ne hezitálj.
És ez nem ribancos!!
Szerintem olyan butaság ez a szerelmemmel akarok először lefeküdni...
Ha már csak azt vesszük, hogy rengeteg szerelemből lesz gyűlölet, így nem lehetünk biztosak benne, hogy később nem bánjuk, hogy vele volt az első.
Aki tetszik és szimpatikus is azzal akár első nap megtehetjük, mert miért ne? Manapság amikor már a baráti szex kezd divatba jönni?
Miért ne dughatnánk egy jót bárkivel aki nekünk szimpatikus? Jó tudom, én a szerelmemmel akarom hogy megtörténjen az első... de ennek még van egy hátránya, mi van ha rossz vagy az ágyban vagy a nagyon nagy szerelmed béna, ez könnyen a kapcsolat rovására mehet.
Ha tényleg kívánod a srácot, és szereted, akkor tedd meg, ne azon agyalj, hogy meddig fog tartani, én sosem hittem abban hogy évekig kéne várni az első szexel mindig le voltam döbbenve, ha ilyeneket olvasok, hogy fél év meg egy év...ha valaki szerelmes már rögtön a kapcsolat elején érzi, nem kell hozzá ennyi idő, ha valakivel annyira jól kijössz már két hét után olyan mintha mindig is ismertétek volna egymást, minek húzni egymás agyát, én azt mondom szerelem nélkül ne, legalábbis én nem lennék rá képes, ha szereted és úgy teszed meg még véletlenül sem leszel ribanc, akármeddig tart is a kapcsolat...
"Nyugodtan tedd meg, csak 17 év és az alatt számít r.bancoskodásnak. Nálad nem, hisz felnőtt vagy és értelmes.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:36"
A szex nem kor függő, egyéni érettségtől függ, nem tudom hány éves vagy..., hogy ezt gondolod, ilyen nincs, hogy ez alatt rib@nckodás ez felett meg normális, ha valaki szerelmes és késznek érzi magát, akkor nyugodtan tegye meg.
"mi van ha rossz vagy az ágyban vagy a nagyon nagy szerelmed béna"
Az a helyzet, hogy egy normális kapcsolatban a normális emberek nem a nemi szerveik miatt vannak együtt, hanem mert jól érzik magukat a másikkal, szívvel-lélekkel szeretik egymást, és a dug@son kívül tudnak mást is csinálni, és esetleg a másik technikáján is tudnak javítani, tanítani, ha szükség van rá.
Számomra a baráti szex elképzelhetetlen, főleg elsőre nem javaslom, én mondjuk soha nem lennék rá képes lefeküdni valakivel csak a szex miatt érzelem nélkül, bár tudom hogy divat, és elfogadom, hogy vannak akik könnyedebben kezelik ezt.
Tedd meg. 23 évesen már fel kéne nyílnia a szemednek, hogy felismerd, hogy makulátlan szőke hercegek fehér lovon illetve zökkenőmentes, tökéletes kapcsolatok meg egyéb lányregényes klisék sincsenek. Mit ahogy arra sincs garancia, hogy egy kapcsolat örökké tart. Akkor kell valakinek elvesztenie a szüzességét, amikor úgy érzi, szeretné megtenni. Ha én az igazira vártam volna a szüzességem elvesztésével, valószínűleg sose került volna rá sor, mivel nem hiszek az igaziban, csak abban, hogy az ember megtalálja azt, akivel többé-kevésbé kompromisszumokkal együtt tud hosszú távon is működni, ugyanis ez a valóság.
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!