"Ribancos lenne" így megtenni az elsőt?
Szitu a következő. 23 éves lány vagyok és szűz. Szeretném már megtenni, és átélni, hogy egyáltalán mi az a szex.
20 évesen volt egy kapcsolatom, ahol a másik erőltette is a dolgot, és nem is vonzott annyira. Akkor nem akartam megtenni. 21 évesen ismét volt egy. Ott kívántam a másikat, de távkapcsolat volt, és az illetőnek zűrös ügyei is. Vele nem találkoztam annyit, és éreztem, hogy hamarosan vége lesz. Úgy nem akartam megtenni.
Most is benne vagyok egy kezdődő kapcsolatban, de ebben is vannak bizonytalanságok, nem is kevés. Viszont ennek ellenére megszerettem a másikat, érzek valami pluszt, és kívánom is őt.
Mi a véleményetek arról, ha úgy teszem meg vele, hogy lehet, hogy már két hónap múlva együtt sem leszünk?
Most úgy vagyok vele, hogy már szeretném. Magát a szexet. Ez iránt az illető iránt érzem azt a pluszt, bár nagyon sok a bizonytalanság a kapcsolatban. Most úgy érzem, szeretném vele megtenni, habár nem lehet tudni, hogy hónapok múlva mi lesz velünk.
De van egyáltalán "bombabiztos" kapcsolat?
Nem elítélendő, ha a vágyaimat fogom követni? (mert ebben most az is jócskán benne van, hogy már szeretném.)
Úgy néz ki, meg fogom tenni ebben a helyzetben, de érdekelne a véleményetek.
Köszi!
ne tedd meg vele!
tedd meg velem!
ha a 2es szám 1-es lenne akkor azt modnom igen de igy:O
tedd amit érzel éld az életed és ne foglalkozz más véleményével
19/f
Köszi. Tudjátok korábban úgy voltam ezzel, hogy csak olyannal fogom megtenni, akivel nagyon nagy lesz a szerelem, és akivel egy nagyon stabil kapcsolatom lesz.
Csak hogy közben az évek tellnek, és azt nem tudom letagadni, hogy vannak szexuális vágyaim.
És ahogyan egyre több embert megismerek, arra is rájövök, hogy relatív, hogy mi a "nagy szerelem". Kezdek rájönni, hogy a jó kapcsolatért tenni kell. És lehet, hogy hülyeség várni 8-10 hónapot, amíg rájövök, tényleg tartós lesz-e a kapcsolat, ha közben mindkettőnknek vannak vágyai...
Most már inkább azt érzem, hogy olyannal, akiben bízom valamennyire, és érzek iránta valami többletet, és nincs kikötve, hogy "nagyon stabil" kapcsolatban, mert az sok idő, míg eldől, hogy valami az-e, vagy sem.
Most ezt annyira nem szégyellem kimondani, de azért meglepődöm magamon, a korábbi "elveimhez" képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!